Sógornőm 3 hete szült és ma megyünk meglátogatni! Mit vigyünk ajándékba a kislánynak?
Nehéz kérdés.
Mert baba cuccokban mindenki mást szeret. VAn aki liberos, van aki pamperses, van aki gabit használ, van aki jonhson'st, szóval én nem vinnék ilyesmit.
A ruha is necces lehet, mert sokan arra is raplisak.
Én legjobbnak tartom az olyan első játékot, amivel a kicsi foglalkozni fog . Kis vékony pántos csörgő, vagy textil mesekönyv, vagy hűtős rágóka. Ezek előbb utóbb kelleni fognak.
Vagy jó ötlet az előke, abból sosem elég:-)
Volt már, hogy első bébiételt vittem, 4 hós körtét, barackot...előbb utóbb az is elfogy majd:-)
Egyrészt kérdezd meg bátran, mit szeretnének.
De pl a Libero 3-6 kg-s szerintem jó, esetleg egy nagyobb méretű babaruha, ami majd később lesz csak jó (figyelj rá, hogy szezonnak megfelelő legyen), de minden pénzfüggő. Esetleg Avent cumisüvegkészlet (ez nekem nagyon jó volt), ha komolyabbat gondolt, esetleg etetőszék (tudom még nem kell, de szükségük lesz rá), babatornázó vagy játszószőnyeg, kiságyra szerelhető zenélős cucc, ilyesmi.
Apának egy üveg jó bor (vagy amit szeret), anyának csoki, virág, gyümölcs ilyesmi.
A szülőkre kevesen gondolnak, de nekem nagyon jól esett a barátnőm házi kötésű csokra, vagy a sógornőmtől a doboz bonbon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!