Kék-sárga motor kislánynak nem gáz?
Figyelt kérdés
Vettem a lányomnak egy motort,jó fajta,stabil,csak a szine zavar most hogy kék a nagy része.Szerintetek?Azért ezt vettem meg,mert a többi kis gyenge vacak volt.A férjem szerint hülyeség,ne foglalkozzak vele.2011. szept. 11. 08:12
1/10 anonim válasza:
totál mindegy. Nekünk sötétzöld volt. Eszembe se jutott ilyenen variálni. Jó legyen és kész.
2/10 anonim válasza:
Tökéletesen mindegy, hogy milyen színű a motorja a gyereknek. Igaza van férjednek! Ha megnyugtató neked, akkor vegyél néhány csajos matricát és ragasszátok fel a motorra. / Még örülni fogsz ennek a színnek, ha esetleg lesz kistesója, aki a másik nem képviselője lesz!:)/
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi,igazatok van,kis "lökésre"volt szükségem,kiváncsi voltam más Anyuka véleményre:-)Igen a matricán én is gondolkodtam már:-)
2011. szept. 11. 08:33
4/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy.Az én lányomnak szürke volt,sosem érdekelte a színe.
5/10 anonim válasza:
Lányomnak kék babakocsija és hordozója van. Az ciki?
Dehogy ciki, tök mindegy milyen színű, attól még ugyan olyan aranyos kislányod lehet :)
6/10 anonim válasza:
A gyerek magasról lesz@rja milyen színű:)))
Lényeg hogy van ,és lehet motorozni!!!Jó szórakozást,szaladhatsz utána ha beindul :DDD
7/10 anonim válasza:
szerintem is mindegy h milyen színű motorral lyukassza ki a cipője orrát .-DDD
8/10 anonim válasza:
9.10-es!
Ez jó! Igazad van, inkább a cipő miatt aggódhatnánk! Múltkor láttam cipővédőt is.
Ez jó szerintetek?
9/10 anonim válasza:
Az enyémnek is ilyen volt. Nekem inkább a lila rózsaszín párosítástól állt égnek a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!