Milyen tapasztalatok vannak a Pampers sleep&play sárga csomis pelussal kapcsolatban? Én eddíg csak sima pamperst vettem. A sárga is van olyan jó, vagy jóval vékonyabb?
Figyelt kérdés
Van annyira vékony hogy a 3 hetes kislányom kipisiljen?Neki 4 óránként mikor eszik cserélem a pelust,és a sima pampersel nem volt gond.
Milyen a gumirozása?
Merjem venni?most tudnék nagyon jó árban:-))
2010. jún. 21. 15:01
1/4 anonim válasza:
Amig a kisfiúnk kicsi volt jó volt(nedvszivás)de mikor már aktív szaladgáló,ugrabugráló baba lett,nem volt jó mert nem gumirozott a ragasztó csíknál,és a mozgástól vagy lecsúszott,vagy túl szorosra sikerült ráadni.A párhetes babádnak szerintem jó lesz,soha nem ázott át!
2/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes a gurmirozásával nincs gond mi majdnem az összes súlykategóriában kipróbáltuk és semmi panasz nincs rá. Papírvékony felvéve és sokáig bírja. De elsősorban valóban éjszakára javaslom.
Szerintem érdemes rá beruházni!
3/4 anonim válasza:
A derekán egyáltalán nem gumírozott. Egy 3 hetes kislánynak még jó, de ha később elkezd intenzívebben mozogni, akkor már nem vennék. Nem véletlenül ilyen olcsó...
Mi egyszer vettünk, utána visszatértünk a kék Pampers-re.
4/4 anonim válasza:
Nem gumis a dereka. Nekünk kifolyt belőle minden alul-felül. Ha üres volt a pocak, ha tele volt a pocak, abszolút nem idomult hozzá a pelus :( Nem szeretem ezt a márkát, én nem ajánlom. Hiába nem mozog a baba, azért a pocakméret nagyon sokat változik, ahogy emészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!