Ha éjszaka felsír a babátok, bementek hozzá?
Figyelt kérdés
11 hónapos a kislányom, gyakran felsírogat, 3-4szer is egy éjszaka. A párom szerint hagyni kéne, had sírjon, majd elhallgat. Én bemegyek hozzá, megsimizem, cumit adok, alszik tovább.2010. ápr. 25. 10:48
1/11 anonim válasza:
Én attól függ, hogy sir fel... Többször volt már, hogy bementem, és szemmel láthatóan álmában sirt, tehát nem nyúltam hozzá, nehogy felébredjen. Egyszer álmában a kezemben sirt tovább. Úgyhogy azóta nem megyek be, mivel ezek csak olyan fájdalmas elhaló hangú sirások, utána alszik is tovább. Persze ha éber sirás, ilyen eddig kb 2x volt, akkor bemegyek, megnyugtatom, és már alszik is tovább. Most 1 éves.
2/11 anonim válasza:
Persze, hogy bemegyek hozzá. Azért egy fél percet várok, mert volt, hogy már elindultam és mire odaértem már aludt is.
3/11 anonim válasza:
Nekünk egy szobában volt az ágya a miénkel, de természetes hogy felkeltem hozzá ha sírt!Épp azért, amiért írtad!Pl cumit a szájába tenni, betakargatni, stb!Sosem lehet tudni mikor miért sír, főleg ezt a másik szobából nem tudod felmérni!Nálunk volt olyan hogy arra ébredtünk (vagyis riadtunk )hogy visít a 4 hónapos lányom!Addig forgolódott, míg kidugta a lábát az ágyrácson, és nem tudta visszahúzni, és pánikba esett!No ezért kell szerintem minden síráskor bemenni!Még a 4 éves lányom szobájába is átmegyek ha hallom hogy nyöszörög!Akár ébren, akár álmában!
4/11 anonim válasza:
Én már meguntam, hogy minden éjjel felsír 2x-3x és hagytam. 1 éjjel nehéz volt mert 4-5 órát sírt megszakításokkal utána még 2 éjjel volt amikor nyöszörgött de hamar abbahagyta és azóta mukk nélkül alszik. Ennek már 1 hónapja, remélem így marad és nem kiabálom el! (kopp-kopp)
14 hónapos
5/11 anonim válasza:
Igen, mindíg bemegyek hozzá. Simi, cumi és már alszik is. Még a szemét se nyitja ki. Csak tudnám mi lehet ez.
6/11 anonim válasza:
Ha nem folyamatosan sír, akkor nem, mert valóban gyakran álmában fordul ez elő.
Órákig viszont semmiképp nem hagynám. Bármi baja lehet, másrészt meg nem akarom arra tanítani, hogy hiába kéri, nem segítek neki!
8/11 anonim válasza:
Mindég felkeltem hozzá,14 hós most a mai napig még 1-2x felkel szopizni.
9/11 anonim válasza:
7 hónapos a kisfiam, előfordul, hogy hirtelen felsír, vagy nyöszörög, általában pár másodpercig csak hallgatózok, és már tudom, hogy mikor fog elhallgatni anélkül, hogy bemennék hozzá, és azt is tudom, hogy mikor muszáj mennem. Ha be is megyek, kap pár korty teát, egy fejsimit, villanyt sem kapcsolok, előfordul, hogy totál keresztben fekszik az ágyban, akkor megigazítom, és már alszik is. De tényleg elő szokott fordulni, hogy mire odaérnék az ajtóhoz, már vissza is aludt magától. Picit érdemes várni (nem órákat persze), hogy mi lesz belőle: tényleges sírás, vagy alvás. B.
10/11 anonim válasza:
Jól teszed, hogy bemész hozzá. Én is mindig így teszek. Ez is a feladatunk többek között, hogy éjjel is vigyázzunk rájuk. Apuka úgyis alszik, miért szól bele, ha te szívesen ránézel. Esetleg néha ő is benézhet hozzá, ha sír. Pl hétvégén, amikor másnap nem kell dolgoznia. Mi így szoktuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!