Kamaszok ti mennyit hiányoztok a suliból? Ti betegen bementek?
Na hát amíg én suliztam addig a következő a helyzet:
Első évben volt 260 óra hiányzásom, ebből 25 igazolatlan :D
A többit a lógásnál beszerzett betegségekből gyűjtöttem össze :D
Aztán mivel évet kellett ismételnem így lecsökkentettem 150-re de azt már tényleges betegségek miatt, kiskorom óta nálam egy alap nátha két hétig tart és mindig szövődményes.
Aztán az utolsó évben már olyan voltam mint a kis angyal :D
Csak akkor hiányoztam ha már meghalni se lettem volna képes, nem hogy megmozdulni,így egész évben összesen 45 órát hiányoztam,0 igazolatlannal.
Nálunk mindig az volt, hogy ha kijött rajtam a nátha pl este, akkor anyu mindig mondta, hogy majd reggel meglátjuk mi lesz, és ha rosszabbodik akkor menjek orvoshoz, ha nem, akkor sulizzak. Aztán végülis végig suliztam a betegségeket utolsó évben, kivéve amikor mellhártya gyulladásom volt.:D
19/L
Hát rekordom van tehát...6.-os vagyok eddig mindig 100 nál több óra hiányzásom volt(huppsz.:D)de most csak 26!!!!De tény hogy most nem akarok hiányozni mert rengeteg órám van és félő hogy hogy ha túl sokáig nem megyek(pl 3-4nap) akkor eszméletlenül lemaradok.Most elkaptam az influenzát,alig birok beszélni és kise látszok a zsepikből de őszintén szólva tojok az egészségemre mert vizsgáim lesznek és muszáj suliba mennem.De nekem is elegem van abból hogy 5 évig azzal szekáltak hogy"kislányom ez így nem jó mert újrajárod a sulit" vagy hogy "biztos megint szimulálsz mert most is mosolyogsz miközbe tv-t nézel"(azért mosolyogtam mert vicces volt a tv műsor ,akkor most sírjak vagy mi?).Tehát 100%osan megértelek.Am.már szinte ott tartok hogy nincs időm hiányozni.:DD
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!