Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mennyit hiányoztok...

Kamaszok ti mennyit hiányoztok a suliból? Ti betegen bementek?

Figyelt kérdés
Nálunk ebből hatalmas vita van, többet tibródok rajta, mint maga a betegségen. Nagyon elegem van...
2013. jan. 21. 20:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
jesus... most olvastam el mit írtam pontosan , a 2. oldalon vagyok valahol. *alacsony a vérnyomásom :D
2013. jan. 25. 16:26
 32/35 anonim ***** válasza:

Na hát amíg én suliztam addig a következő a helyzet:

Első évben volt 260 óra hiányzásom, ebből 25 igazolatlan :D

A többit a lógásnál beszerzett betegségekből gyűjtöttem össze :D

Aztán mivel évet kellett ismételnem így lecsökkentettem 150-re de azt már tényleges betegségek miatt, kiskorom óta nálam egy alap nátha két hétig tart és mindig szövődményes.

Aztán az utolsó évben már olyan voltam mint a kis angyal :D

Csak akkor hiányoztam ha már meghalni se lettem volna képes, nem hogy megmozdulni,így egész évben összesen 45 órát hiányoztam,0 igazolatlannal.

Nálunk mindig az volt, hogy ha kijött rajtam a nátha pl este, akkor anyu mindig mondta, hogy majd reggel meglátjuk mi lesz, és ha rosszabbodik akkor menjek orvoshoz, ha nem, akkor sulizzak. Aztán végülis végig suliztam a betegségeket utolsó évben, kivéve amikor mellhártya gyulladásom volt.:D

19/L

2013. jan. 26. 07:53
 33/35 anonim ***** válasza:
én elég sokat hiányoztam a félévben, de nem vezetik rendesen a naplót, összesen 9 hiányzás volt beírva. pedig volt h kihagytam egy FULL hetet az meg már egyből 35 óra.. na mindegy.. amugy én nem megyek be betegen. Kis megfázáskor is itthon vagyok mert ha én meg vagyok fázva olyan nyűgös vagyok h fuu.. minek szenvedjek ott? figyelni sem tudok :( 16L
2013. jan. 26. 17:07
 34/35 anonim ***** válasza:

Hát rekordom van tehát...6.-os vagyok eddig mindig 100 nál több óra hiányzásom volt(huppsz.:D)de most csak 26!!!!De tény hogy most nem akarok hiányozni mert rengeteg órám van és félő hogy hogy ha túl sokáig nem megyek(pl 3-4nap) akkor eszméletlenül lemaradok.Most elkaptam az influenzát,alig birok beszélni és kise látszok a zsepikből de őszintén szólva tojok az egészségemre mert vizsgáim lesznek és muszáj suliba mennem.De nekem is elegem van abból hogy 5 évig azzal szekáltak hogy"kislányom ez így nem jó mert újrajárod a sulit" vagy hogy "biztos megint szimulálsz mert most is mosolyogsz miközbe tv-t nézel"(azért mosolyogtam mert vicces volt a tv műsor ,akkor most sírjak vagy mi?).Tehát 100%osan megértelek.Am.már szinte ott tartok hogy nincs időm hiányozni.:DD

12/L

2013. febr. 10. 09:07
 35/35 anonim ***** válasza:
Van mikor egy kisebb nátha miatt még bemegyek suliba, habár nem tanulok sokat, de az az egy hét nagyon sok lemaradás lenne. Komolyabb betegségeknél vagy csak súlyosabb náthánál mikor már figyelni sem tudok azért otthon maradok természetesen.
2013. febr. 10. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!