Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Balatonba bementek terhesen?

Balatonba bementek terhesen?

Figyelt kérdés

Orvos mit tanácsolt?

Tapasztalatok?

2010. jún. 11. 13:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
ÉN nem kérdeztem meg dokimat anno,mert én egyszerűen nem mentem be és kész.Többet ér a babám mint sem hogy valami baj legyen.Még bemehetek elégszer életem során.Amúgy a sógornőm is akkor volt fiatal terhes és a nyaralás után nem sokra elvetélt,ő belement a vízbe.Na de azt nem állítom hogy ettől ment el a baba.Jó nem is nagyon vigyázott magára,cigizett,boroscolát ivott.
2010. jún. 11. 13:35
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Én bementem 2 évvel ezelőtt, mikor terhes voltam, többször is (20 hetesen, és afelett is, de már nem emlékszem, hány hetes voltam). Zárt méhszájjal simán be lehet menni. Mégis miért vetélne el valaki a Balatontól?

Arra kell vigyázni, ha kijössz a vízből, cseréld le a vizes bugyit egyből száraz bugyira, nehogy begombásodj. Terhesen az ember hajlamosabb a gombára :(

Idén is terhes vagyok, és idén is be fogok menni a vízbe.

2010. jún. 11. 13:40
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

naná hogy bemegyek majd! július köepén megyünk nyaralni. a dokim azt mondta ha nem lesz gond akkor csak nyugodtan.

az viszont igaz hogy vizesen ne maradjon rajtad a fürdőruha, cseréld le egyből.

ne aggódj, ha a doki engedi nem fogod jkockáztatni a baba egészségét. nem kell túlparázni a dolgokat, tedd azt amit a dokid mond!

2010. jún. 11. 13:49
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Szia!Én még medencébe se mentem be...17 hós kislány anyukája
2010. jún. 11. 14:59
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Szia, én megkérdeztem az orvosomat, hogy szabad-e tóban, medencében fürödni, és ő is azt mondta, hogy zárt méhszájjal simán, csak a fertőzésekkel kell vigyázni. Tehát tényleg úszás után egyből száraz bugyi. Meg egy olyat is ajánlott, hogy dm-ben kapható, direkt úszáshoz kifejlesztett tampon, amit terhesek is használhatnak. Asszem glicerinolaj van rajta, és megakadályozza, hogy bejussanak a gombák és a baktériumok.
2010. jún. 11. 15:29
 6/20 anonim ***** válasza:
63%

Be bizony, meg a Velencei-tóba is, meg minden vízbe, amit érek!!! Máshogy hogyan lehet kibírni ilyen melegben???

21hkm

2010. jún. 11. 15:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is vetéltem 23 hetesen baktérium fertőzés miatt, amit ráadásul élő vízben kaptam el. Nekem is a magzatburok repedt meg. Nyilván nem fogok többet terhesen vízbe menni,

Ezt az egyik kérdés válaszadójától linkeltem be,hogy lásd előfordulhat akár baj is.Csak azért mert valaki meg kérdőjelezte hogy a Balatontól miért vetélne el?(vagy valami hasonlót írt)

Bár kívánom a legjobbakat és nagyon vigyázz magadra,azért gondold még át.

2010. jún. 11. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:
70%
Ja az első voltam.
2010. jún. 11. 18:39
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Én simán belementem terhesen a Balcsiba.
2010. júl. 3. 22:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mertem. A tengerbe igen, de a Balcsiba nem. Inkább olyan helyre mentünk ahol van tusoló is és én is felfrissíthettem magam.
2010. júl. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!