Balatonba bementek terhesen?
Orvos mit tanácsolt?
Tapasztalatok?
Én bementem 2 évvel ezelőtt, mikor terhes voltam, többször is (20 hetesen, és afelett is, de már nem emlékszem, hány hetes voltam). Zárt méhszájjal simán be lehet menni. Mégis miért vetélne el valaki a Balatontól?
Arra kell vigyázni, ha kijössz a vízből, cseréld le a vizes bugyit egyből száraz bugyira, nehogy begombásodj. Terhesen az ember hajlamosabb a gombára :(
Idén is terhes vagyok, és idén is be fogok menni a vízbe.
naná hogy bemegyek majd! július köepén megyünk nyaralni. a dokim azt mondta ha nem lesz gond akkor csak nyugodtan.
az viszont igaz hogy vizesen ne maradjon rajtad a fürdőruha, cseréld le egyből.
ne aggódj, ha a doki engedi nem fogod jkockáztatni a baba egészségét. nem kell túlparázni a dolgokat, tedd azt amit a dokid mond!
Be bizony, meg a Velencei-tóba is, meg minden vízbe, amit érek!!! Máshogy hogyan lehet kibírni ilyen melegben???
21hkm
Én is vetéltem 23 hetesen baktérium fertőzés miatt, amit ráadásul élő vízben kaptam el. Nekem is a magzatburok repedt meg. Nyilván nem fogok többet terhesen vízbe menni,
Ezt az egyik kérdés válaszadójától linkeltem be,hogy lásd előfordulhat akár baj is.Csak azért mert valaki meg kérdőjelezte hogy a Balatontól miért vetélne el?(vagy valami hasonlót írt)
Bár kívánom a legjobbakat és nagyon vigyázz magadra,azért gondold még át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!