Balatonba bementek terhesen?
Orvos mit tanácsolt?
Tapasztalatok?
Én se merek bemenni. Nekem is azt mondta a dokim, hogy zárt méhszájjal + tamponnal be lehet menni, de én nem mertem, mert egy barátnőm is élő vízből szedett össze valamit, ami magzatburkot repesztett és meg kellett szülnie a 23 hetes babáját :(
Imádok fürdeni, de nem merek kockáztatni
Én is nagyon szeretnék fürcsizni élményfürdőkben,de inkább nem kockáztatok!Majd csak térdig megyek bele a vízbe:)
19h
Dehogy megyek be kismamaként egy olyan helyre,vagy helyekre,ahol látni,hogy úszik a sz@r a víz tetején!!!!!!!!
Még nem terhesen is undorító az ilyen!
Az,meg ha zárt a méhszájam,és bemennék a vízbe,mi a garancia,hogy nem kapok fertőzést,és ezáltal nem nyíilik ki a méhszájam?
Én inkább óvatosságból kerülöm most a nyilvános vizes helyeket!
De örülök,hogy ezzel nem vagyok egyedül!:)
21 h km
Nekem is azt mondta a doki,ha nem vagyok hajlamos a fertőzésekre és zárt a méhszáj,akkor szabad,de megmondom őszintén én nem fogok kockáztatni!!!!Július közepén megyek Balcsira,de csak comb középig megyek be a vízbe,feljebb csak lefröcskölöm magam...Sosem lehet tudni...Nekem a babám egészsége a legfontosabb és belehalnék ha valami történne vele..Egy nyarat igazán ki lehet bírni az Ő érdekében!!!!!
Felelősségteljes és boldog babavárást!!!!
Több doki is azt mondta nekem, hogy természetes vízbe (Balaton, tenger) zárt méhszáj mellettm inden gond nélkül. Medencébe (strand) NE!
Betartottam és nem is volt gond. Én azért fürdés előtt bekentem Canestennel egy tampont és fürdés után kivettem. Bár van aki ezt is ellenzi (bár sok doki meg ajánlja) mert elvileg terhesen nem szabad tamponozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!