Kamaszok, mi volt a legégőbb dolog, ami eddig történt veletek?
# 10
Miért, ha nem a szájába élveznek, hanem csak úgy a mellére mondjuk az már oké?
Elmentem boltba, előre kiszámoltam hogy mennyi pénzem van, és mennyibe fog kerülni, amit vásárolok, mert nem volt nálam sok pénz. Oké, kiszámoltam, pont annyi pénzem volt, beálltam a sorba, a pénztáros mondta az összeget. Hát jóval több volt, mint amit számoltam (nem vettem észre, hogy az egyik akciós termék csak akkor akciós, ha többet veszek belőle). Így hát nem tudtam kifizetni, de a pénztáros felajánlotta, hogy félreteszi addig nekem a cuccokat, míg gyorsab hazaszaladok a pénzért (a bolt mellett laktam). Mögöttem meg persze hosszú sor nézte, ahogy szerencsétlenkedek. Oké, hazarohantam, hoztam a pénzt, na de mikor fizetni akartam újra, sehol se találtam a plusz pénzt, amit hoztam. Azóta se tudom, hova lett, mert utána otthon se találtam, se a táskámban, sehol... :D Na szóval beégtem újra ugyanannál a pénztárnál, ugyanannál a pénztárosnál, és megint megvárattam a sok sorbaálló embert, akik várták hogy szedjem már elő a pénzem.
Annyira zavarban voltam, hogy otthagytam azokat a cuccokat is, amiket ki tudtam volna fizetni, és inkább gyorsan kimentem a boltból. Valaki meg utánam szólt, hogy "szégyen, hogy a mai fiatalok már vásárolni sem tudnak". :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!