Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok? Mit csináltak a szüleitek (ha kiderült)? Szülők! Hogyan reagálnátok erre (lent)?
Hazudtam hogy hová és kikkel megyek (mert nem engedtek volna el), a buliban lerészegedtem (barátokkal voltam csak, kb 10en voltunk, első alkalommal voltam részeg életemben), csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok), az egyik fiú ismerősöm megfogta a fenekem bugyi alatt, az egyik lány ismerősöm (az egyik akivel csókolóztam) belenyúlt a bugyimba és cigiztem.
Ennyire emlékszem a "durvábbnak" számíthat.
Nem jöttek rá a szüleim, de kíváncsi vagyok hogy hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a lányotok ilyet csinált.
16/L
Én nem szoktam lerészegedni, ezért nincsen semmi különösebben ciki tettem piásan. Valószínűleg a szüleid nem fognak benned bízni egy jó ideig és nagyon korlátozottan fognak csak elengedni helyekre. Ez az általános szülői reakció, kitartás :S Szerintem jobb lenne, ha tőled hallanák meg legelőször nem pl a szomszéd nénitől, mert akkor még megalázva is fogják magukat érezni :S
16/L
"csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok)" HMM :P
hát amit én csináltam...
megujjaztam egy csajt(ő utána lecummott)
szerelmet vallottam egy parkolo 350z-nek :D
leégették a lábamról a szőrt öngyujtóval
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!