Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mi volt a legdurvább...

Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok? Mit csináltak a szüleitek (ha kiderült)? Szülők! Hogyan reagálnátok erre (lent)?

Figyelt kérdés

Hazudtam hogy hová és kikkel megyek (mert nem engedtek volna el), a buliban lerészegedtem (barátokkal voltam csak, kb 10en voltunk, első alkalommal voltam részeg életemben), csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok), az egyik fiú ismerősöm megfogta a fenekem bugyi alatt, az egyik lány ismerősöm (az egyik akivel csókolóztam) belenyúlt a bugyimba és cigiztem.

Ennyire emlékszem a "durvábbnak" számíthat.

Nem jöttek rá a szüleim, de kíváncsi vagyok hogy hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a lányotok ilyet csinált.

16/L

2012. nov. 4. 15:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
77%
Mennél a szekrénybe egy hétre, ide már a szimpla szobafogság is kevés.
2012. nov. 4. 15:20
 2/34 A kérdező kommentje:
Milyen "szekrénybe"? Ja és kérlek a korotokat és a nemeteket is írjátok a válaszhoz!
2012. nov. 4. 15:21
 3/34 anonim ***** válasza:
34%

Én nem szoktam lerészegedni, ezért nincsen semmi különösebben ciki tettem piásan. Valószínűleg a szüleid nem fognak benned bízni egy jó ideig és nagyon korlátozottan fognak csak elengedni helyekre. Ez az általános szülői reakció, kitartás :S Szerintem jobb lenne, ha tőled hallanák meg legelőször nem pl a szomszéd nénitől, mert akkor még megalázva is fogják magukat érezni :S

16/L

2012. nov. 4. 15:21
 4/34 anonim válasza:
85%
Ó jaj. Én is csináltam érdekes dolgokat, de ez most durvának tűnik. Kipróbáltad, oké. De ennyi azért elég is volt, remélem. 36/N
2012. nov. 4. 15:22
 5/34 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőméknél voltunk, egy másik városban. Ott nem ismer senki :) Szóval biztosan nem tudhatják meg.
2012. nov. 4. 15:23
 6/34 A kérdező kommentje:
Melyik a legdurvább azok közül amit leírtam? Min akadnátok ki a legjobban?
2012. nov. 4. 15:24
 7/34 anonim ***** válasza:
87%
mi részegen az osztállyal hintát loptunk, ilyesmi :DD:
2012. nov. 4. 15:26
 8/34 anonim ***** válasza:
79%
Hát a nagy ruhásszekrénybe, egy hét.
2012. nov. 4. 15:26
 9/34 anonim ***** válasza:
36%

"csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok)" HMM :P

hát amit én csináltam...

megujjaztam egy csajt(ő utána lecummott)

szerelmet vallottam egy parkolo 350z-nek :D

leégették a lábamról a szőrt öngyujtóval

15F

2012. nov. 4. 16:27
 10/34 anonim ***** válasza:
90%
jah és a Kelenföldi pályaudvar villamosmegállójába ébredtem, pedig Győrben buliztunk :D
2012. nov. 4. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!