Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mi volt a legdurvább...

Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok? Mit csináltak a szüleitek (ha kiderült)? Szülők! Hogyan reagálnátok erre (lent)?

Figyelt kérdés

Hazudtam hogy hová és kikkel megyek (mert nem engedtek volna el), a buliban lerészegedtem (barátokkal voltam csak, kb 10en voltunk, első alkalommal voltam részeg életemben), csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok), az egyik fiú ismerősöm megfogta a fenekem bugyi alatt, az egyik lány ismerősöm (az egyik akivel csókolóztam) belenyúlt a bugyimba és cigiztem.

Ennyire emlékszem a "durvábbnak" számíthat.

Nem jöttek rá a szüleim, de kíváncsi vagyok hogy hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a lányotok ilyet csinált.

16/L

2012. nov. 4. 15:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
61%

"Nem LAKNI jöttem a földre,hanem ÉLNI!"

Érdekes idézet, de szerintem nem igazán helytálló azzal kapcsolatban amit sugallni akar. Én úgy gondolom, hogy én is élek a Földön és nem csak lakok. Bár nem iszok, bulizgatok, de azt teszem amihez kedvem van.

2012. nov. 5. 21:21
 22/34 anonim ***** válasza:
78%

Ezeket olvasva... atya ég, csak én vagyok ilyen kulturált részeg? :D Ha nagyon beb*szok, akkor annyi, hogy olyan vagyok mint egy zsák, dőlök amerre lehet, aztán ennyi :D

Otthon eddig 2x hánytam piától (többet nem tervezek se otthon, sem sehol), kicsit morcosak voltak anyámék másnap, de aztán igazából ennyi.

19/F

2012. nov. 5. 22:47
 23/34 anonim ***** válasza:
59%
Sok mindent. Smároltam olyanokkal, akikre nem emlékszem(lányokkal is). Aludtam tél közepén utcán(meg máskor is), csomó épület tetejére és villanyoszlopra felmásztam. Fürödtem vadidegenekkel meztelenül a Balatonban, rohangáltam a Camponában és egy temetőben. Fetrengtem utcán, veszekedtem rendőrrel. Loptam utcatáblát. Matektanár előtt rúgtam be, és részegen próbálta velem megértetni a tananyagot. Ezek jutnak így hirtelen eszembe a sok baromság közül, de igazából gyakran történnek ilyen dolgok, és jó részükre nem emlékszem, vagy csak másnap tudom meg, a többiektől. A szüleim tudják, hogy szoktam inni, de csak ennyit. 16l
2012. nov. 6. 18:45
 24/34 anonim ***** válasza:
53%
Hát gratulálok. No comment. Én sosem voltam részeg, van annyi eszem,hogy megálljak ha kell. 22/F
2012. nov. 7. 20:16
 25/34 anonim ***** válasza:
36%

"Hát gratulálok. No comment. Én sosem voltam részeg, van annyi eszem,hogy megálljak ha kell. 22/F"

Ugye tudod, hogy ez h.lyeség? Vagy nem ittál sohasem 2 pohár sörnél többet, vagy pedig voltál már részeg, másképp honnan a fenéből tudnád, hol a határ?

2012. nov. 7. 20:20
 26/34 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó: Ha érzed, hogy kezd egy kicsit a fejedbe szállni pl a bor, akkor simán meg lehet állni. Tudod az ilyet lehet érezni, lehet, hogy te még csak 13 éves vagy és még nem ittál semmit, de ez így van.
2012. nov. 7. 20:46
 27/34 anonim ***** válasza:
64%
Ezek mind nagyon "szépek", jót nevettem rajtuk, de a tényleg belegondolunk, hogy mit is művelnek egyesek. Elborzasztó, hogy az alkohol mit hoz ki az emberből vagy inkább mivé változtatja. Undorító, szánalmas állattá, sőt nem is állat, ez annál sokkal rosszabb!
2012. nov. 8. 17:37
 28/34 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom ki látta a másnaposok című filmet , de a nővérem egyik barátja részegen kiszedte a fogát. Egyébként fogorvos a srác...
2012. nov. 8. 22:16
 29/34 anonim ***** válasza:
72%

13 éves koromban megpróbáltuk megidézni a Sátánt egy játszótéren szilveszterkor. Ezt úgy kell elképzelni, hogy szétszórtunk egy nagy adag sót ellenszélben és csillagszóróval, vadászkéssel üvöltözve ugráltunk körbe. Rettenetesen hülye kiskamasz voltam.

L22

2012. nov. 10. 21:11
 30/34 anonim válasza:
60%

-Kocsiban szexeltem egy temető mellet, kétszer.

-Lecsúnyáztam a barátom, miközben autót vezetett.

-Mivel úgy éreztem, hogy nem vagyok elég részeg elmentem a házunkból az utca végére, mivel nálunk volt tartva a buli Ott meghánytattam magam, hogyha visszamegyek még többet tudjak inni lemásztam az élővízcsatornához, hogy kiöblítsem a szám, ittam is belőle, mire visszaértem, már elfogyott a cefre.

-Mosdókagylóba hánytam egy kocsmában, mivel kicsit darabos volt a kezemmel kellett kipiszkáni, ami nem kis teljesítmény. Megjelent a pultos, aki csak annyit mondott, hogy fúj, majd hátat fordított.

-Két idegen pasival lefeküdtem, utólag kiderült, hogy barátnőm lakótársával jár.

-Felhívtam barátnőmet és kihangosítottam, hogy hallja, ahogy hányok.

20/L

2012. nov. 13. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!