Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok? Mit csináltak a szüleitek (ha kiderült)? Szülők! Hogyan reagálnátok erre (lent)?
Hazudtam hogy hová és kikkel megyek (mert nem engedtek volna el), a buliban lerészegedtem (barátokkal voltam csak, kb 10en voltunk, első alkalommal voltam részeg életemben), csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok), az egyik fiú ismerősöm megfogta a fenekem bugyi alatt, az egyik lány ismerősöm (az egyik akivel csókolóztam) belenyúlt a bugyimba és cigiztem.
Ennyire emlékszem a "durvábbnak" számíthat.
Nem jöttek rá a szüleim, de kíváncsi vagyok hogy hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a lányotok ilyet csinált.
16/L
"Nem LAKNI jöttem a földre,hanem ÉLNI!"
Érdekes idézet, de szerintem nem igazán helytálló azzal kapcsolatban amit sugallni akar. Én úgy gondolom, hogy én is élek a Földön és nem csak lakok. Bár nem iszok, bulizgatok, de azt teszem amihez kedvem van.
Ezeket olvasva... atya ég, csak én vagyok ilyen kulturált részeg? :D Ha nagyon beb*szok, akkor annyi, hogy olyan vagyok mint egy zsák, dőlök amerre lehet, aztán ennyi :D
Otthon eddig 2x hánytam piától (többet nem tervezek se otthon, sem sehol), kicsit morcosak voltak anyámék másnap, de aztán igazából ennyi.
19/F
"Hát gratulálok. No comment. Én sosem voltam részeg, van annyi eszem,hogy megálljak ha kell. 22/F"
Ugye tudod, hogy ez h.lyeség? Vagy nem ittál sohasem 2 pohár sörnél többet, vagy pedig voltál már részeg, másképp honnan a fenéből tudnád, hol a határ?
13 éves koromban megpróbáltuk megidézni a Sátánt egy játszótéren szilveszterkor. Ezt úgy kell elképzelni, hogy szétszórtunk egy nagy adag sót ellenszélben és csillagszóróval, vadászkéssel üvöltözve ugráltunk körbe. Rettenetesen hülye kiskamasz voltam.
L22
-Kocsiban szexeltem egy temető mellet, kétszer.
-Lecsúnyáztam a barátom, miközben autót vezetett.
-Mivel úgy éreztem, hogy nem vagyok elég részeg elmentem a házunkból az utca végére, mivel nálunk volt tartva a buli Ott meghánytattam magam, hogyha visszamegyek még többet tudjak inni lemásztam az élővízcsatornához, hogy kiöblítsem a szám, ittam is belőle, mire visszaértem, már elfogyott a cefre.
-Mosdókagylóba hánytam egy kocsmában, mivel kicsit darabos volt a kezemmel kellett kipiszkáni, ami nem kis teljesítmény. Megjelent a pultos, aki csak annyit mondott, hogy fúj, majd hátat fordított.
-Két idegen pasival lefeküdtem, utólag kiderült, hogy barátnőm lakótársával jár.
-Felhívtam barátnőmet és kihangosítottam, hogy hallja, ahogy hányok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!