Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mi volt a legdurvább...

Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok? Mit csináltak a szüleitek (ha kiderült)? Szülők! Hogyan reagálnátok erre (lent)?

Figyelt kérdés

Hazudtam hogy hová és kikkel megyek (mert nem engedtek volna el), a buliban lerészegedtem (barátokkal voltam csak, kb 10en voltunk, első alkalommal voltam részeg életemben), csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok), az egyik fiú ismerősöm megfogta a fenekem bugyi alatt, az egyik lány ismerősöm (az egyik akivel csókolóztam) belenyúlt a bugyimba és cigiztem.

Ennyire emlékszem a "durvábbnak" számíthat.

Nem jöttek rá a szüleim, de kíváncsi vagyok hogy hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a lányotok ilyet csinált.

16/L

2012. nov. 4. 15:10
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
45%
Nekem sok mesélni valóm lenne... Én azt mondom semmi gond azzal ha így buliztok! 21éves vagyok és vagy egy 3hónapos Kisfiam, buli nuku természetesen, de örülök, hogy annyi mindent megtettem. Nem bántam meg semmit amit "annó" csináltam!!! Egyszer élünk! Addig csináljátok amíg megtehetítek! ;-)
2012. dec. 31. 07:47
 32/34 anonim ***** válasza:
60%

A 11-es nagy! XDDD

Huh, kislány, te aztán tudod, hogy kell élni, meg bulizni! :)

2013. márc. 31. 08:08
 33/34 anonim ***** válasza:
60%
Előző vagyok. Azért a 30-as sem rossz! Bár neked van még mit tanulnod a 11-től. :)
2013. márc. 31. 08:09
 34/34 anonim válasza:
76%

Uristen.

- smároltam életem szerelmével totál részegen, és nem én kezdemenyéeztem

-majdnem le is feküdtünk, azthiszem

-sírtam a volt csávóm után

- nem találtam haza, ezért egy padon óldögéltem a bnőmmel

- füveztem

- cigiztem

kb ennyi.

A legjobb az egészben, h mindent a haverjaimtól tudtam meg:DDDDD

15/L

2014. márc. 14. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!