Nem annyira kamasz kérdés, de hogyan reagálnátok, ha 20 éves gyereketek cigizni kezd?
Ilyen korban már nem szólnék semmit. Tisztában van mindennel, pénzt nem nagyon adnék rá...
Én is szoktam, de itthon senki sem cigizik meg jóformán a családban sem így nem tudom mit szólnának rá :)
19f
Én főiskola alatt szoktam rá a dohányzásra, akkor már nem a szüleimmel éltek. Persze a véleményüket elmondták, amihez végülis joguk van, de mivel már nagykorú vagy te is, eldöntöd, hogy megfogadod-e a tanácsukat. Később teljesen magamtól szoktam le.
Hozzáteszem, a szüleim is dohányoztak korábban, sokkal többet mint én, és már ők is rég leszoktak.
Mi az, hogy "később elővesz majd"? Ez mit jelent nálatok?
Ha senki sem dohányzik bent, akkor menj ki. (Tőlünk a 70 éves nénikém is kimegy. Így korrekt.)
Amúgy jó lenne ha másképp oldanád a stresszt, mert így könnyen rászokhatsz. Magadért tedd meg, meg a születendő gyerekeidért. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!