Szerintetek a kamasz lányommal aki 16 éves egy 27 éves férfi összejöhet? Még nincs semmi közöttük de a lányomnak tetszik?
16 - 27 év...
11 év korkülönbség... Nem volna sok, de még most oltári nagy különbség.
Egyik még gyerek, a másiknak lassan családot kéne alapítani...
Szülőként azért elbeszélgetnék a komával.
Akkor leírom én a történetemet, hogy legyen egy pozitív példa is. 16 éves voltam, amikor összejöttem a párommal, aki akkor 36 éves volt. Eleinte féltem, hiszen 20 év korkülönbség van köztünk, és pedig még szinte gyerek vagyok. Annak ellenére, hogy mások érettebbnek, felelősségteljesnek tartottak, nem gondoltam, hogy működhetne, ráadásul féltem a családom reakciójától. De nagyon édes, kedves, udvarias volt velem. A 4. randinkon megcsókolt, azóta együtt vagyunk. Nem erőltetett semmit, a szüzességemet is csak akkor adtam oda neki, amikor én is késznek éreztem magam rá. Mellettem áll, támogat, én is őt. A korkülönbségből sose voltak problémáink, maximum annyi, hogy ő nem szeret annyira bulizni, így ha nagyon akarok bulizni, akkor haverokkal megyek. Igazából nagyon jó párosnak tartanak minket a környezetünkben élők. Szerencsére a családom is elfogadta őt, szinte már családtag.
Persze, sokan elítélnek olyanok, akik nem látnak bele az életünkbe. De igazából nem zavar, hiszen ez a mi életünk, és nekünk ez így tökéletes. Mellesleg együtt képzeljük az életünket, ami ha rajtunk múlik, akkor úgy is lesz. :)
1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt, pedig senki nem mondott volna többet 2-3 hónapnál.
Tehát szerintem függ a lányod érettségétől, illetve a férfi személyiségétől is. Ismerd meg a férfit, találkozzatok, beszélgessetek, szóba is hozhatod akár a lányoddal való kapcsolatát, terveit. Ha összeillenek és nem csak egy éjszakára kell neki, akkor szerintem engedd meg.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!