Szerintetek a kamasz lányommal aki 16 éves egy 27 éves
férfi összejöhet? Még nincs semmi közöttük de a
lányomnak tetszik?
11/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm legalább valami pozitív is lehet ebben a kapcsolatban :)
A pasi szexelni akar egy fiatal csajjal. Ez ennyi, ha akar bármit egyáltalán. Az, hogy te ezt hagyod -e a 16 éves GYEREKEDNEK, a te/ti dolgotok. Szerintem hülyeség, hogy ebből komoly kapcsolat lesz. A kislány részéről apakomplexus, a férfi részéről perverzió. De ha nekik jó, nekem mindegy. CSak ne várd, hogy normálisnak tartsák azt, aki ezt támogatja.
2012. szept. 22. 16:34
a 17-35-ös párra is áll a véleményem. Attól, hogy együtt vannak, a férfi gyermeteg, a nő meg koravén, még nem biztos, hogy felnőttek lelkileg, és stabil lelki életük van. Gyereket vállani mindenki képes nemzőképessé válása után, az nem bizonyít semmit sem. Csernus csak röhögne egyet és továbbsétálna arra, hogy ez egy normális és kiegyensúlyozott kapcsolat. Ez a "támaszkodás" tökéletes példája. Az pedig hogy 16 vagy 19 évesen mindenki csak drogozni meg bulizni akar, ferdítés. MAgyarázat a saját lelki problémáira, hogy miért is van szüksége apja korabeli társra, és nem saját korosztályára. Nem minden tizenéves alkoholista, ahogy nem minden 35 éves tiszta lelkű felnőtt ember.
2012. szept. 22. 16:37
Akkor azon gondolkodjál, hogy miért keres a lányod apa pótlékot.
Összejöhetnek, ja, de minek? Remélem, a lányodnak ennél több esze van, tudod, ki égetné magát egy ilyen fószerral kamaszkorban...
2012. szept. 23. 10:39
Szerintem az apakomlexus nem ott kezdodik, hogy egy lany valamivel idosebb ferfi szemelyeben talalja meg a szerelmet. Aztan lehet, hogy en nem vagyok eleg nyitott gondolkodasu...
2012. szept. 23. 13:37
Szerintem beszélj a lányoddal egy felnőtt férfi nem tud mit kezdeni egy gyerekkel,aki még gimnazista éppen csak serdül,más az érettség,az életfelfogásuk,mások a problémáik, arról nem is beszélve,hogy azért egy 27 éves már inkább családot szeretne.
Egészséges felnőtt nem akar gyerekkel járni.
2012. szept. 23. 15:29
Az első válaszolónak van igaza.
Sokkal jobban jár egy 16 éves lány, ha egy relative komolyan gondolkodó, aránylag már felnőtt, 27 éves illetővel jön össze, mint egy vele egykorú diszkóbajáró, alkoholt-cigit-narkót kilószámra fogyasztó SP-re lőtt hidrogénezett fejű metroszexuális kisbzival. Nem azt mondom, 27 évesek közt is akad ostoba idióta segghülye véglény, de lényegesen kevesebb, mint a kis 16-17 évesek közt akiknek egyetlen életcéljuk a hétvégi partyhányás a haverokkal...
2012. szept. 23. 15:48
18/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat ,kíváncsian várom hogy mi lesz ebből az egészből lehet a lányom 2 hé múlva elfelejti és talál valaki mást magának nem tudhatom , és abba sem szólhatok bele kit szerethet és kit nem ha tiltom még rosszabb lenne csak..
19/40 anonim válasza:
Egyik osztálytársam 13 évesen jött össze egy 23 éves sráccal, ne menjünk bele hogy a 23 éves mekkora pancser stb blaa blaa 5 éve vannak együtt, boldogok, és minden oké szeretik egymást. A srác tiszteletben tartotta, 16 éves koráig hozzá sem nyúlt. A 18 éves exem is egy 28 éves sráccal van... nincs ebben semmi kivetni való szerintem, ha a fiú szimpatikus miért ne?
2012. szept. 23. 19:44
13-23... Pofámról lesülne a bőr a srác helyében..........
2012. szept. 23. 20:22
Kapcsolódó kérdések: