Szerintetek a kamasz lányommal aki 16 éves egy 27 éves férfi összejöhet? Még nincs semmi közöttük de a lányomnak tetszik?
a mai 27 éves srácok még ritkán akarnak családot...-kitolódik a gyerekvállalás. ebből a szempontból nincs gond a párosítással.
Mégis számomra nagyon szemet szúr a nagy korkülönbség.
A 28 éves kuzinom most jár főiskolára, és ő pl. nem tud mit kezdeni a helyzettel, tele van 18 éves csajokkal a suli és ő azt mondja hogy gyerekek... olyan pedofilinges az egész, nem foglalkozik velük nem tud velük mit kezdeni...:)
Bár ma bárki bárkivel bármit csinálhat ;) ha betöltötte a 18at... a ti életetek és meglátásotok szerint ha nincs ezzel semmii gond akkor történjenek a dolgok ahogy jönnek.. :) -én rá se néztem ennyi idősen az ilyen palikra... olyan öregnek éreztem őket magamhoz. még a 21-23 éves is olyan nagyon felnőttnek tűnt... valhogy azt éreztem hogy nem vagyunk egy "súlycsoport" -mások az igények emócionálisan, kúlturálisan, szexuálisan mindenhogy. Az idősebbekről azt feltételeztem hogy lehet ők ár olyanokat is meg akarnának velem tenni, amit én még bőven nem akarnék. Vagy már nem kiváncsiak olyan dolgokra, amiben én még bőven benne lennék... :)
1 éve egy 29 éves pasival találkozgattam. Akkor 17 voltam. Végül nem lett semmi belőle, csak lefeküdtünk párszor... Azóta szenvedek miatta, mert beleszerettem, azóta lett egy barátnője, nem sokkal utánam. Mai napig oda vagyok érte. Anya azt mondta, hogy nem szólna egy rossz szót sem, ha a barátom lenne a srác, de így kb 0 az esélye, hogy összejöjjünk.
18l
14 évesen jöttem össze egy 26 éves sráccal - én fiatalabbnak néztem őt, ő meg idősebbnek engem. Aztán nagyot döbbentünk, mikor kiderült a valódi korunk, de már késő volt, mert már fülig szerelmesek voltunk. Több, mint 4 évig voltunk együtt, ő volt az első nekem, nagyon vigyázott rám minden szempontból. Nagyon szép emlék, pedig már 31 vagyok :) Végül én szakítottam, mert el akart venni feleségül, de éreztem, hogy még fiatal vagyok végleg elkötelezni magamat, ő pedig már családot, gyerekeket szeretett volna.
Utólag visszagondolva megmosolyogtató, mennyire nagynak képzeltem magam, mennyire felnőttnek, pedig nagyon gyerek voltam még. De akkor senki se tudott volna meggyőzni, meggátolni benne, hogy küzdjek azért a kapcsolatért. Anyukám nem tiltott tőle, csak extrán figyelt rám, hogy ott legyen, ha kell. Hagyta, hogy én jöjjek rá, hogy nem való nekem a srác. Ha tiltotta volna, az csak olaj lett volna a tűzre.
Elsősorban a lányodtól kéne kérdezősködni, mert statisztikából nem lehet kapcsolatra ítéletet mondani.
Itteni infókból meg kaphatsz példát, ellenpéldát.
Neked kell ismerned a lányodat, nem nekünk.
Itt könnyen dobálózik mindenki apakomplexussal, meg, hogy ilyen korban kislány, meg szegény csalódni fog, de ha nem most akkor mikor? Nem azt írom, hogy hagyd elzülleni, de a szerelemtől a csalódásoktól, a koppanásoktól, nem lehet örökké megvédeni a kicsi lányt, mert így sose lesz belőle nő, aki tud különbséget tenni fellángolás, szerelem, tetszés, és egyebek között,
aki eligazodik az érzéseiben, van emberismerete, mert van tapasztalata.
Ez sajna másképp nem megy. Te készen is tálalhatod neki, mert felnőtt vagy, hogyne tudnád, de az nem ugyanaz.
Aztán lehet, hogyha hagyod a folyamatot, nem is lesz belőle semmmi, és feleslegesen aggódsz.
Ezt csak folyamatból lehet eldönteni, és időből, és megismerésből, hogy valaki valakihez, hogy viszonyul és mit akar tőle, nem pár infóból, meg könyvekből, meg guruktól.
Szóval az a felnőtt férfi a te kamasz lányod orvosa. Nem hiszem, hogy az orvos etika ( vagy mi) díjazná az ő kapcsolatukat-- függetlenül attól, hogy te mit is gondolsz erről. Persze, hogy kedves és udvarias a lányoddal ( valószínű a többi betegével is ilyen) és természetes, hogy egy kamasz lánynak tetszik az, hogy egy jóképű férfi ( ráadásul orvos)törődik vele. Mert ez a munkája.
Kérdésedre konkrétan: én nem díjaznám a kapcsolatot, mert a férfi felnőtt a lány meg még gyerek. De mint tudjuk a szerelemnek gátat szabni nem nagyon lehet, ezért ha bekövetkezne nem tiltanám őket ( az úgyis csak titkolózáshoz vezetne).
Sok lány átesik ám ilyenen, de kevesek anyukája kezd el agyalni azon, hogy vajon lehet-e kapcsolata az orvosával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!