Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek a kamasz lányommal...

Szerintetek a kamasz lányommal aki 16 éves egy 27 éves férfi összejöhet? Még nincs semmi közöttük de a lányomnak tetszik?

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 12:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
25%

Ebben a koban ez még nagyon nagy különbség.

Pedofil, aki közelebb jár a harminchoz, és megd.gja a lányodat.

2012. szept. 24. 11:57
 22/40 anonim ***** válasza:
26%

Pozítív példának nevezni azt, hogy összejöttek, és még együtt vannak, hát nem tudom. Szerintem az egészséges korkülönbség max. 5 év, de akinek komplexusa van, annak úgysem tudod megmagyarázni.

Én is voltam szerelmes 14 évesen 24 éves srácba, mert kedves volt velem, és udvarias. Aztán jött a nagy koppanás, hogy egy házibulin láttam összejönni egy vele egykorú lánnyal. Szóval nem biztos, hogy akar valamit, ha igen, akkor az szerintem baj.

Persze nem lehet tiltani már egy 16 éves lányt ettől, de azért még el lehet beszélgetni arról, hogy mi lehet ennek a jövője. Ha most elfelejti kevésbé sérül.

2012. szept. 24. 21:12
 23/40 anonim ***** válasza:
83%

Én alig múltam 14 éves, mikor összejöttem a 28 éves volt párommal. Majdnem két évig voltunk együtt, mikor én könnyek közt vetettem véget a kapcsolatunknak. Ugyanis az egyik tanárom volt az illető. Ámbár hamarabb ismertem, minthogy az én iskolámba jött tanítani, nem bírtam már tovább rejtőzködni, titkolózni. Eszméletlenül fájt mindkettőnknek. Zokogtunk, de tudtuk, hogy ez a legjobb megoldás. A mai napig könnyek kúsznak a szemembe, ha rá gondolok. Kb fél éve összetalálkoztunk az utcán, és egymás vállán sírtunk.

Hiába van mindkettőnknek új kapcsolata (én most 20 éves vagyok, a párom 30), mikor egymásra néztünk visszamentünk az időben... Ha mások lettek volna a körülmények, még ma is együtt lennénk szerintem.

Nem tudnám elképzelni, hogy egy magamkorúval legyek együtt. Nekem biztonság kell, szeretet és törődés. Már tervezzük a babát is.

Ez a két férfi volt az életemben, és nem tartom magam ettől többnek, vagy kevesebbnek.

2012. szept. 25. 10:12
 24/40 A kérdező kommentje:
A lányomnak a tanára hanem az ortopédorvosa és ez nehezíti már alapból a kapcsolatot , hogy ő az orvosa.. féltem a lányom a csalódástól de hát nem tudok mit tenni ez ellen
2012. szept. 25. 13:55
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosról jut eszembe..:) Az egyik volt osztálytársam, szintén 20 éves, tavaly novemberben szülte meg a kisfiát. A vele egykorú apa elhagyta őket.

Ma a leányzó a szülészorvosával(36) él együtt és tervezik a következő babát..:D:)

2012. szept. 25. 14:26
 26/40 anonim válasza:
25%
Szerintem nagyon nagy felelőtlenség ha ezt támogatod.. egy 16 éves KISLÁNYRÓL VAN SZÓ könyörgöm... sok esetben lehet azt mondani hogy korfüggö.. de nem akkor amikor még 16 éves a lány... egy 27 éves férfi.. nem tudom elképzelni se mit láthat egy 16 éves lány egy majdnem 30 éves férfiban?nem sértésként de ez rád nézve egy felelőtlenség ha ezt te támogatod... max 20 21 éves fiuval engedném... de még annak sem örülnék... hidd el nem kell még neki egy ilyen komoly kapcsolat... annak a fiunak már feleség kell a lányodnak meg még csak most kell beleszagolni az életbe.. elvennél tőlle nagyon sok élménytg és lehetőséget.... egy 16 éves lány még ne legyen kiváncsi egy majdnem 30 éves férfira.. neki még a tanuláson járjon az esze!!!!
2012. szept. 26. 18:30
 27/40 anonim ***** válasza:
68%
Egyetértek a 26 válaszolóval.Nem a korkülönbséggel van alapvetően gond,hanem ebben az életszakaszban.A lányod még gyerek,ha "élesben" szembetalálná magát egy férfival...hát elszállna az álmodozás...Óvd meg ettől.Egy egészséges 27 éves férfit pedig NEM érdekel egy 16 éves lány!
2012. szept. 26. 19:00
 28/40 anonim ***** válasza:
77%

szia!:) Én is leírom az én pozitívumomat.

16 vagyok,barátom 30. én 15 voltam ő 29 amikor össze jöttünk.először csak jó barátok voltunk,bár először nem szimpatizáltunk egymásnak,mert egy tanfolyamon találkoztunk.Aztán megismertük egymást,és tetszettünk egymásnak,aztán karácsonykor össze jöttünk mert velünk töltötte(: Anya meg tesóm nem tudták.. csak sejtették.De kedves,rendes,aggódik értem,vigyáz rám,és a szüzességemet is csak akkor "adtam" neki oda amikor én is kész voltam rá. nem erőltetett semmit. szóval össze jöhetnek simán:) 25-én lettünk 9 hósak :D

2012. szept. 27. 12:38
 29/40 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ez biztató remélem sokáig együtt lesztek :) a többieknek meg köszönöm a választ, én nem így látom hogy pedofília a lányom is elég érett már szerintem de ki tudja mit hoz a jövő majd kialakul .. :)
2012. szept. 27. 14:06
 30/40 anonim ***** válasza:
60%

Anno 16 évesen egy 37 éves pasassal jöttem össze, anyámék kiakadtak meg megtiltották meg ilyenek. Persze mindig mindent megtiltottak, ami nekik nem tetszett, úgyhogy én addigra már rég nagyon jól tudtam hazudni és folytattam a dolgot.

Igazából, ha hagynak békében sokkal hamarabb vége lett volna az egésznek, mint egyébként. De így kicsit úgy voltam vele, hogy na persze, világmegváltás, ők nem érthetik meg, ez az igazi szerelem, majd örökké tart stb.

Nem csalódtam a pasi miatt, sőt, én untam rá, és kerestem mást.

2012. okt. 7. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!