Nem annyira kamasz kérdés, de hogyan reagálnátok, ha 20 éves gyereketek cigizni kezd?
Figyelt kérdés
A suli miatt elég stresszes vagyok most és elkezdtem cigizni. Napi 2-3 szál csak. Itthon csak suli előtt szoktam és hát anyukám megérezte a szobámban a szagát. Mondjuk csak annyit mondott, hogy a lakásba nem cigizünk -rokonoknak, ismerősöknek mindig mondja, ha cigizni akar menjen ki a ház elé az udvarra- meg, hogy minek kell. Én elmondtam, hogy miért, ő meg nem mondott rá semmit, de tudom, hogy később elővesz majd. Ti hogyan reagálnátok erre ilyen életkorban?2012. szept. 25. 20:10
11/13 anonim válasza:
Én speciel sehogy. Arról gondoskodnék, hogy a gyerekem tisztában legyen a hátrányaival, mind egészségügyi, mind anyagi téren. Ha ennek ellenére 20 évesen ő úgy dönt, rászokik, az már az ő dolga. Nem adnék neki erre pénzt, és megmondanám, hol ne dohányozzon az otthonunkban, ha még nálam lakik. Amúgy nem szidnám le, nem érzetetném vele, nem csinálnék belőle külön témát ilyen idős korában.
12/13 anonim válasza:
Én csak azt kérdezem meg magamtól, hogy hány évig akarok élni, és már el is felejtem, hogy szívjam. Nagyapám 57 évesen lett tüdőrákos. Ne tudjátok meg, hogy nézett ki. Én gyerekként még élve láttam, de aki régebben látta, alig hitte el, amikor meghalt, hogy ő az. 20 évet öregedett egy év alatt, és rengeteget szenvedett. 11 hónapig. Én ezt nem akarom, így nem szívok. Ezzel senkit nem akarok rémisztgetni, de nekem az olyan trauma volt, ami biztsított benne, hogy nem fogok.
13/13 anonim válasza:
20 éves felnőtt, joga van hozzá. Úgysem tudsz ellene tenni semmit, max. Értelmesen beszélsz vele és nem osztod ki, mert ezzel semmire nem mész és lehet még meg is utál picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!