Kamaszok (főleg lányok)! Mit reagálnátok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Amikor hazaértek a nyaralásból, a (legjobb) barátnőtöket, aki veletek egy idős (14 és fél éves) úgy látjátok viszont, hogy van egy tetoválása. Már jó ideje eltervezte, de nem is szólt (esetleges lebeszélési lehetőséget nem adva), amúgy is, ennyi idősen... Mit szólnátok hozzá?2012. aug. 16. 13:17
1/7 anonim válasza:
Bocs, már nem vagyok kamasz, de 14 évesen barátnőm épp így tett. Nyáron csináltatott egy tetoválást, senki nem tudott róla. Akkor mondtam neki, hogy hát nem hiszem, hogy kellett volna, mire csak vállat vont.
Most 30 éves, és már rég bánja. Pár év után rájött, hogy nem kellett volna akkor még.
Nekem azóta is a legjobb barátnőm, a tetkó ezen nem változtatott, de hát bármennyire is együtt érzek vele, így járt. Ő akarta, most ő viseli a következményeit.
Szülei abban az időben sajnos nem figyeltek rá, emiatt nagyon sajnálom őt.
2/7 anonim válasza:
Csodálkoznék, de ettől nem ítélném el meg semmi. Nem hiszem, hogy változna a kapcsolatunk egy tetoválás miatt, de elmondanám neki a véleményemet, hogy tetszik, nem tetszik, mit gondolok az egészről stb.
17/L
3/7 anonim válasza:
Az ő dolga. Nekem is tetszettek tizenévesen a tetoválások, most huszonéves vagyok és már nem tetszene, úgyhogy örülök hogy nem csináltattam meg. Ezért szokták mondani hogy várj még... ráérsz.
4/7 bea203 válasza:
en azt mondanam neki hogy az o dolga mit tesz de azert raert volna eldonteni,hogy kell e neki tetovallas mikor felnott.nagyon meglepodnek
5/7 anonim válasza:
Ő ettől érzi nagylánynak magát... de majd ha tényleg felnő, akkor rájön, hogy hülyeség volt.
6/7 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy hol csinálnak ilyen korban szülői engedély nélkül tetoválást..
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam a véleményekre. Egyébként nem csináltatta meg, csak tervezte, de az anyukája nem egyezett bele. Azért máshol azt láttam, sokkal jobban elítélik az emberek. És mondjuk én sem vesztem volna össze vele miatta.
2012. aug. 16. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!