Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mi volt a legdurvább...

Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok? Mit csináltak a szüleitek (ha kiderült)? Szülők! Hogyan reagálnátok erre (lent)?

Figyelt kérdés

Hazudtam hogy hová és kikkel megyek (mert nem engedtek volna el), a buliban lerészegedtem (barátokkal voltam csak, kb 10en voltunk, első alkalommal voltam részeg életemben), csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok), az egyik fiú ismerősöm megfogta a fenekem bugyi alatt, az egyik lány ismerősöm (az egyik akivel csókolóztam) belenyúlt a bugyimba és cigiztem.

Ennyire emlékszem a "durvábbnak" számíthat.

Nem jöttek rá a szüleim, de kíváncsi vagyok hogy hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a lányotok ilyet csinált.

16/L

2012. nov. 4. 15:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%

-rúdtáncoltam

-osztályfőnököm előtt majdnem beleestem a tábortűzbe, mellé estem.

-lehánytam egy ablakot pálinkával

-nemtudom hány lánnyal smároltam egy este 5-6, meg csoportosan, de ez szerintem nem számít durvának. ja én is lány vagyok.

-fiúkkal maradjunk annyiban hogy egy kicsit tovább elmentem, mint te.. sokkal tovább.

-összeismerkedtem egy lezbikus csajjal, aki az nap este munkát szerzett nekem

-nem is egyszer előfordult, hogy reggel több pénzzel érkeztem haza mint elmentem... zsebem kitömve apróval, melltartómban 5ezrest találtam, satöbbi

-elloptam valakiknek a zokniját. felemás zoknival érkeztem haza a lábamon (zokni nélkül mentem el) a zoknik talpa elég mocskos volt...

-ellopták a cipőmet és azóta sincs meg

-az exem szobájában "kaptak rajta" egy haverjával... az ciki volt.

- egy kukára ráestem... azthittem kiszakad a nyelőcsövem annyira fájt.

-bankautomatát próbáltam feltörni.. persze a kamera az vett :D

-buli közben rágyujtottam a fürdőben és kidobtak.

-majdnem bevittek a rendőrségre

-elloptunk egy bevásárló kocsit és azzal rallyztunk

-annyira eltévedtem, hogy nemtudtam hol ébredtem fel. város másik felében sikerült...

-egy utcatáblán rúdtáncoltam

-hagymával összetörtem egy random gyerek szemüvegét

-az útközepén fetrengtem

-hazafelé feldöntöttük az összes kukát, meg mindent ami mozdítható volt

-hazahoztam kutyákat

-belemásztam egy kukába...

-csövesekkel spanoltam

-összevesztem a pénztárossal, mert nem adta ki a cigit, majdnem kidobtak :D

-volt olyan nem is egyszer, hogy kb 30 fős közönségem volt, akik rajtam röhögtek miket művelek

-beledobtak egy árokba és kiment a bokám, azután miután kimásztam visszaestem

-nyáron hóangyaloztam egy parkolóban persze azt is mindenki nézte

na remélem ennyi elég. van még sok ezek régebben történtek.. régi szép idők :D várom a lepontozásokat. kort nem írok, de idősebb vagyok a kérdezőnél. és lány.

2012. nov. 4. 16:29
 12/34 anonim ***** válasza:
52%
Még nem voltam részeg és nem is tervezem. Hasznosabb dolgokra költöm azt a kevés pénzem.
2012. nov. 4. 17:13
 13/34 anonim ***** válasza:
78%
#11 két hét szekrény!
2012. nov. 4. 17:56
 14/34 anonim ***** válasza:
59%

Igazából én semmi különöset. Cigiztem. (azt részegség nélkül is) Eltévedtem a városban, és egy patakmederben találtam magam. (nem is tudtam, hogy van a városunkban arrafelé patak...) Feküdtünk a fűben a barátnőmmel, és órákig csak vihogtunk a semmin. :) Ordítoztam hajnali 1-kor az utcán. Bátyámtól loptam óvszert, teletöltöttük vízzel és azzal dobálóztunk. :D (akkor még csak 13 voltam...)

15/L

2012. nov. 4. 18:11
 15/34 anonim ***** válasza:
73%

14 vagyok, szóval velem semmi ilyen nem történt még. De tudok mesélni, mert vannak rokonaim.

Apa legjobb haverja Ausztriában ébredt egy pályaudvaron.

Amikor Tunéziában nyaraltunk Apa , és az előzőleg említett haver kimentek Jetski-zni ,majd a partiőrségnek kellett őket visszahozniuk.

Ugyan ennek a havernak született egy fia 4 éve , mai napig nem tudja senki merre voltak és mit csináltak, egy elhagyott út mellett ébredtek , valszeg a kocsiban aludtak. Mind ezt vagy 150 Km-re onnan , ahol lakunk...:D

Nővérem ellopott egy olyan telefonkagylót , az utcai telefonokról.

Egyik házibuli után (ahol én nem voltam jelen , nem engedtek a szüleim) a fél kerti bútorzatunk a medencében volt.

Most ennyi ugrott be.

2012. nov. 4. 18:11
 16/34 anonim ***** válasza:
63%

16:29-es ezek nagy sztorik :DD

Beboroztunk haverokkal(én akkor először de szerintem utoljára is :D ),ordítottunk stb.

Csövesekkel spanoltam,adtam nekik pénzt is ha jól emlékszem :D

Volt még több is.Le lehet pontozni de én azt mondom(mint ahogy Ganxsta is mondta): Nem LAKNI jöttem a földre,hanem ÉLNI!

Off:kedves kérdezővel egyszer buliznék ha ilyen nagy partyarc :):D

15/F

2012. nov. 4. 18:30
 17/34 anonim válasza:
71%

Megharaptam az unokatesóm és barátom kezét.

Asztalon gangnam style-t táncoltam unokatesómmal.

Kiszívták a nyakam.

Egy csöves énekére táncoltunk (:DDD) és utána lespanoltunk vele, megtudtunk, hogy nem most decemberben lesz a világvége hanem 16 év múlva egy hatalmas napkitörés lesz. :D

Behúztam az egyik haveromnak és letörött egy porc az ujjamból:D

L

2012. nov. 4. 19:06
 18/34 anonim ***** válasza:
55%

Mekkorák vagytok :DDD

Amúgy én viszonylag jól bírom a piát, még sosem sikerült annyira berúgnom, hogy ilyen hülyeségeket csináljak.:D

Eddig a max amit csináltam, hogy felelsz vagy mersz-eztünk, elég baromságokat találtunk ki:) Ha picit megfog a pia, akkor mindig felhívom (ez úgy tűnik, valami rituálé nálam, mert sosem hagyom ki) egy (általában barátnőmet) ismerősömet, és összevissza beszélek neki vagy 4-5 percig.

Hááát ezvan :)

15,5/L

2012. nov. 4. 19:54
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

1x voltam úgy részeg eléggé, de akkor csak hangoskodtam meg elkezdtem magyarázni hülyeségeket.

19f

2012. nov. 4. 20:02
 20/34 anonim ***** válasza:
75%

Még nem voltam részeg... és ha az leszek, akkor sem olyan társaságban. Tudod, az emberek nagy része lelkiismeret furdalás nélkül kihasználhat ilyenkor. Én vigyáznék a helyedben és a többi velem egykorú helyében is.

16/L

2012. nov. 4. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!