Kamaszok! Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok? Mit csináltak a szüleitek (ha kiderült)? Szülők! Hogyan reagálnátok erre (lent)?
Hazudtam hogy hová és kikkel megyek (mert nem engedtek volna el), a buliban lerészegedtem (barátokkal voltam csak, kb 10en voltunk, első alkalommal voltam részeg életemben), csókolóztam két lánnyal (én is lány vagyok), az egyik fiú ismerősöm megfogta a fenekem bugyi alatt, az egyik lány ismerősöm (az egyik akivel csókolóztam) belenyúlt a bugyimba és cigiztem.
Ennyire emlékszem a "durvábbnak" számíthat.
Nem jöttek rá a szüleim, de kíváncsi vagyok hogy hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a lányotok ilyet csinált.
16/L
-rúdtáncoltam
-osztályfőnököm előtt majdnem beleestem a tábortűzbe, mellé estem.
-lehánytam egy ablakot pálinkával
-nemtudom hány lánnyal smároltam egy este 5-6, meg csoportosan, de ez szerintem nem számít durvának. ja én is lány vagyok.
-fiúkkal maradjunk annyiban hogy egy kicsit tovább elmentem, mint te.. sokkal tovább.
-összeismerkedtem egy lezbikus csajjal, aki az nap este munkát szerzett nekem
-nem is egyszer előfordult, hogy reggel több pénzzel érkeztem haza mint elmentem... zsebem kitömve apróval, melltartómban 5ezrest találtam, satöbbi
-elloptam valakiknek a zokniját. felemás zoknival érkeztem haza a lábamon (zokni nélkül mentem el) a zoknik talpa elég mocskos volt...
-ellopták a cipőmet és azóta sincs meg
-az exem szobájában "kaptak rajta" egy haverjával... az ciki volt.
- egy kukára ráestem... azthittem kiszakad a nyelőcsövem annyira fájt.
-bankautomatát próbáltam feltörni.. persze a kamera az vett :D
-buli közben rágyujtottam a fürdőben és kidobtak.
-majdnem bevittek a rendőrségre
-elloptunk egy bevásárló kocsit és azzal rallyztunk
-annyira eltévedtem, hogy nemtudtam hol ébredtem fel. város másik felében sikerült...
-egy utcatáblán rúdtáncoltam
-hagymával összetörtem egy random gyerek szemüvegét
-az útközepén fetrengtem
-hazafelé feldöntöttük az összes kukát, meg mindent ami mozdítható volt
-hazahoztam kutyákat
-belemásztam egy kukába...
-csövesekkel spanoltam
-összevesztem a pénztárossal, mert nem adta ki a cigit, majdnem kidobtak :D
-volt olyan nem is egyszer, hogy kb 30 fős közönségem volt, akik rajtam röhögtek miket művelek
-beledobtak egy árokba és kiment a bokám, azután miután kimásztam visszaestem
-nyáron hóangyaloztam egy parkolóban persze azt is mindenki nézte
na remélem ennyi elég. van még sok ezek régebben történtek.. régi szép idők :D várom a lepontozásokat. kort nem írok, de idősebb vagyok a kérdezőnél. és lány.
Igazából én semmi különöset. Cigiztem. (azt részegség nélkül is) Eltévedtem a városban, és egy patakmederben találtam magam. (nem is tudtam, hogy van a városunkban arrafelé patak...) Feküdtünk a fűben a barátnőmmel, és órákig csak vihogtunk a semmin. :) Ordítoztam hajnali 1-kor az utcán. Bátyámtól loptam óvszert, teletöltöttük vízzel és azzal dobálóztunk. :D (akkor még csak 13 voltam...)
15/L
14 vagyok, szóval velem semmi ilyen nem történt még. De tudok mesélni, mert vannak rokonaim.
Apa legjobb haverja Ausztriában ébredt egy pályaudvaron.
Amikor Tunéziában nyaraltunk Apa , és az előzőleg említett haver kimentek Jetski-zni ,majd a partiőrségnek kellett őket visszahozniuk.
Ugyan ennek a havernak született egy fia 4 éve , mai napig nem tudja senki merre voltak és mit csináltak, egy elhagyott út mellett ébredtek , valszeg a kocsiban aludtak. Mind ezt vagy 150 Km-re onnan , ahol lakunk...:D
Nővérem ellopott egy olyan telefonkagylót , az utcai telefonokról.
Egyik házibuli után (ahol én nem voltam jelen , nem engedtek a szüleim) a fél kerti bútorzatunk a medencében volt.
Most ennyi ugrott be.
16:29-es ezek nagy sztorik :DD
Beboroztunk haverokkal(én akkor először de szerintem utoljára is :D ),ordítottunk stb.
Csövesekkel spanoltam,adtam nekik pénzt is ha jól emlékszem :D
Volt még több is.Le lehet pontozni de én azt mondom(mint ahogy Ganxsta is mondta): Nem LAKNI jöttem a földre,hanem ÉLNI!
Off:kedves kérdezővel egyszer buliznék ha ilyen nagy partyarc :):D
15/F
Megharaptam az unokatesóm és barátom kezét.
Asztalon gangnam style-t táncoltam unokatesómmal.
Kiszívták a nyakam.
Egy csöves énekére táncoltunk (:DDD) és utána lespanoltunk vele, megtudtunk, hogy nem most decemberben lesz a világvége hanem 16 év múlva egy hatalmas napkitörés lesz. :D
Behúztam az egyik haveromnak és letörött egy porc az ujjamból:D
L
Mekkorák vagytok :DDD
Amúgy én viszonylag jól bírom a piát, még sosem sikerült annyira berúgnom, hogy ilyen hülyeségeket csináljak.:D
Eddig a max amit csináltam, hogy felelsz vagy mersz-eztünk, elég baromságokat találtunk ki:) Ha picit megfog a pia, akkor mindig felhívom (ez úgy tűnik, valami rituálé nálam, mert sosem hagyom ki) egy (általában barátnőmet) ismerősömet, és összevissza beszélek neki vagy 4-5 percig.
Hááát ezvan :)
15,5/L
1x voltam úgy részeg eléggé, de akkor csak hangoskodtam meg elkezdtem magyarázni hülyeségeket.
19f
Még nem voltam részeg... és ha az leszek, akkor sem olyan társaságban. Tudod, az emberek nagy része lelkiismeret furdalás nélkül kihasználhat ilyenkor. Én vigyáznék a helyedben és a többi velem egykorú helyében is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!