Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érzem úgy hogy nálam...

Miért érzem úgy hogy nálam nem jött be ez az add önmagad dolog?

Figyelt kérdés
Kiskoromban néztem azokat a meséket amikben mindig volt valami tanulság, például hogy add önmagad. Na, ez nálam nem jött be! 14 éves vagyok és én tényleg önmagam vagyok, nem megyek a csorda után , nem cigizek piálok stb.. Vannak barátaim, szeretem is őket. Elfogadnak a többiek de a legtöbben kihasználnak azért mert jószívű vagyok és ha összevesztek valakivel az én vállamon sírják ki magukat... Néha már komolyan elgondolkoztam hogy ráüvöltök a következő páciensre hogy más vállát taknyozza össze... Miért csinálják ezt?! Annyira elegem van ... Máskor le se szarnak utána meg engem használnak támasznak és mennek tovább...
2012. ápr. 18. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kevered a dolgodat.

Úgy is önmagad lehetsz, ha a sarkadra állsz. Sőt, akkor leszel igazán önmagad.

Ha hagyod magadat kihasználni, akkor ne panaszkodj.

2012. ápr. 18. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így van. Csak a filmekben. De a valóság kicsit más.

A jószívű, önzetlen embereknek nem szabad önmagukat adni, különben kihasználják őket.

Neked mindig picit másképp kell viselkedned, hogy szeressenek, elfogadjanak.

De ne aggódj, ezzel sokan így vannak.

2012. ápr. 18. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy mindig önmagad legyél kivéve, ha lehetsz Batman, mert akkor inkább mindig legyél Batman.
2012. ápr. 18. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha vannak barátaid akkor valószínű, hogy elfogadnak téged olyannak amilyen vagy. Nekem például nincsenek barátaim és az osztálytársaim még csak annyira sem értékelnek, hogy az én vállamon sírják ki magukat. Akiket nem kedvelsz azokat sz@rd le.

Állj, a sarkadra és tanulj meg nemet mondani!

Csak keményen :)

14/L

2012. ápr. 19. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!