Csak nekem nem tűnik annyira normálisnak ez a dolog? (bővebben lent)?
ne sertodj meg, de ez legyen a legkisebb gondod. en eszre sem veszem az ilyeneket.
egyebkent szerintem genetikai dolog, a nokben benne van a "kommunikacio", es ha nincs mit mondani, akkor is kell valamit. egyebkent szerintem sokkal jobb, mint anno, amikor hastancolni jartam, a tanarno meg a tobbiek allandoan szapultak a masik csoportot, hogy milyen bena a ruhajuk, meg hogy mindig ugyanarra a zenere tancolnak (egyebkent mi is mindig ugyanarra tancoltunk, amikor koreot tanultunk be), szemkozben meg ment a jopofizas.
meg nem birtam hallgatni az ilyeneket, hogy "emeljük a lábcsit, szupcsi".. DE emberileg egyebkent nem tudom elitelni oket, egyszeruen masok vagyunk, en nem ilyen vagyok, nem ertem, de igen, ettol meg lehet normalis.
Nem engem is eléggé zavar, de csak mosolygok rajta egyet aztán megyek tovább..
Igaz fiatalabb vagyok nálad de valahogy engem is annyira idegesít.. :D
Meg az olyanok akik elárasztják a kezdőlapot idézetekkel.. -.-"
13/l
Igazad van kérdező!
Engem is irritál ez... az oké hogy szeretik egymást, na de ez már túlzás, és idegesítő...
a másik ilyen az olyan lány, aki éjt nappallá téve csak az idézeteket írogatja... ezektől herótom van...
Én a barátnőimet csajszizni szoktam, meg néha cuncózni XD
amúgy a drágám meg a sziwem zavar...15L
Nekem is feltűnik,de hogy őszinte legyek nagyívbe lekaksizom az ilyet.. ha így érzik jól magukat,hogy egymás szemébe néznek és életem-szerelmem aztán elfordulnak és már is forgatják egymásra a szemüket akkor éljenek boldogan. Zavarni nem zavar,inkább vicces.
Röhögni kell rajtuk és továbbálni.15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!