A barátom szakított velem egy buliban. Másnap meg megtudtam hogy a legjobb barátnőmmel csalr már hónapok óta. Mit tegyek? Nagyon bánt a dolog
a barátnőd egy rib@nc, és az a véleményem, h nem is igazi barátnő.
a pasid pedig ha képes a barátnőddel megcsalni téged, akkor nem érdemel meg. ennyi.
felejtsd el őket!!!de ha attól jobban éreznéd magad,szopasd meg a "barátnődet".tudom h alattomos dolog,és elég szánalmas,de ha ettől jobb lenne neked tedd meg :D
de ha valami titkot kotyognál ki róla,vigyázz,mert lehet ő is tud rólad olyan dolgokat ami neked ciki lenne ha elmondaná valakinek!!!vagy csak egyszerűen tépd meg a ribancot :D
Ez a te gyengeségedről ás függőségedről is szól, hogy az ilyen emberekkel barátkozol! Gondolom a barátnőd a dominánsabb fél kettőtök közül. Vajon miért van erre szükséged? Mi a rejtett előnyöd ebből a kapcsolatból? Emellett miért nem figyelsz a fiúdra? Ha figyelsz észreveszed, hogy valami nem stimmel köztetek! Főleg, ha ez az állapot már hónapok óta tart.
Vigyázz, mert könnyen belerakhatod magad a mártír szerepbe! Picit gondolkozz el azon, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!