Ciki dolog a gördeszka egy lánynak?
Nagyon szeretnék megtanulni gördeszkázni.
De anyum leugatott , hogy minek nekem gördeszka , egy lánynak ez nem való , csak a fiúk sportja stb...
Szerinted??
Én is deszkázok,vagyis most a tánc miatt ez kicsit mellékelt dolog lett,de nyáron amennyit tudok.
Én is lány vagyok és nagyon féltettek, gatya alá térdvédő aztán ennyi.
A fiúk meg megtanították az alapokat meg gyakoroltam amennyit tudtam. Szerintem az a ciki,mikor egy lány menőség gyanánt akar deszkázni vagy azért,hogy bevágódjon a fiúknál,na az ciki.
Én pl ilyen parkokba-bmx/deszka pályákra nem is megyek,nagyon ritkán.Csak az ilyen 'törzshelyekre' járok ahol nem bámulnak meg,hogy "jéé egy jány deszkázik" és nyáladzanak..
Nyugtasd meg anyudékat,hogy használsz védőfelszerelést.15l
Szerintem se ciki! :)
Téged ez érdekel és azzal nincs semmi baj. Mindenkinek más az ízlése.
Én pl. crossmotorozni és Quadozni szoktam :)
15/L
"Nyugtasd meg anyudékat,hogy használsz védőfelszerelést."
Puncik használnak védőfelszerelést! Meg kell tanulni esni. Nem tudsz esni, és kitöröd a nyakad, akkor sokat ért az a sok drága vacak.
szerintem nem gáz ,inkább menő h van saját egyéniséged ,nem másokat követsz ,nekem bejönne egy deszkás csaj. a skateparkokban mindenki bámulna h "mivan??? egy csaj??" te pedig bemutathatnád mit tudsz ,vagy ha csak a suliba begurulnál deszkával akkor is néznének csak ,h tudsz deszkázni,szerintem tanulj Am hány éves vagy?
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!