Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki dolog a gördeszka egy...

Ciki dolog a gördeszka egy lánynak?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék megtanulni gördeszkázni.

De anyum leugatott , hogy minek nekem gördeszka , egy lánynak ez nem való , csak a fiúk sportja stb...

Szerinted??

2012. jan. 31. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem bejönek a deszkás csajok énis gördeszkázok én 15 éves fiu vagyok
2012. aug. 6. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, nemrég kaptam deszkát, szeretem is, csak én meg nem tudok hol gyakorolni, és nem is tudnak engem tanítani xD De szerintem nem gáz, ha nem menősködésből szeretnéd.
2012. aug. 22. 07:28
 13/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki?És amugy is téged az érdekel h mások mit gondolnak,vagy hogy te hogy érzed jól magad?Az a lényeg hogyha szereted csinálni akkor hajrá.
2013. ápr. 4. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
én meg lány létemre lőtérre járok és légpisztollyal lövök :D elvileg nagyon tehetséges vagyok, szval miért hagynám abba csak azért mert én vagyok ott az egyetlen lány?:D
2013. júl. 10. 17:05
 15/16 anonim válasza:
100%

Na, megtanultál? Engedte az anyukád?

Egyébként, kicsit késve, de akkor már én is válaszolok a kérdésedre: Nem ciki, csak akkor, hogyha csak azért csinálod, mert valakinek bejön, vagy mert menő. Ha viszont pusztán a sport iránti érdekeltségedből kifolyólag akarod/akartad kipróbálni, akkor hajrá! Jó dolog a gördeszka, mert például sok barátot lehet vele keresni. Nekem is van gördeszkám, és hidd el, én se vagyok valami paranormális jelenség a városban, pedig annak idején (2 éve) igencsak bámultak rám, hogy "Jéééé, egy lááány!!!" Van persze rossz oldala is, mert ha elesel, nincs rá garancia, hogy megvéd a térdvédő, mert Murphy törvénye, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Megértem anyukádat, gondolom, eddig nem egy gördeszkás-lánynak képzelt el. Beszélj vele higgadtan, mosolyogva, és ígérd meg neki, hogy az első 10-15 alkalommal, vagy amennyit akar, addig csak vele gyakorolsz, hogy lássa, tudsz vigyázni magadra, és hidd el, meg fogja érteni. Lehet, hogy nem ma, és nem holnap, de megérti :)

13/L

2013. dec. 7. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy a kérdés nagyon régi, de mik a fejlemények? Megtanultál? :)

(Egy 17 éves deszkás lány:D)

2016. szept. 5. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!