Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom 14 éves és még...

A lányom 14 éves és még mindig elvárja, hogy rendszeresen csiklandozzuk! Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves és még mindig elvárja, hogy a feleségem és én is rendszeresen csiklandozzuk a talpát, különösen egy nagy stresszes helyzet előtt vagy után (Pl.: dolgozatok előtt, után, esetleg egy iskolai csalódás, vagy bánat után...) !!

A lányom már nem elégszik meg az egyszerű csiklandozással, azt akarta utoljára, hogy bepisilésig csiklandozzuk!!

Jól hallottátok!!

Mindenféle eszközt hozott utoljára is, valahonnan a játszótérről madártollakat, meg az elektromos fogkefénket amit a család együtt használ (persze mondta vett hozzá új fejet!!)!!

A baj az, hogy utoljára már azt kérte, hogy csavarjuk be lepedőbe, hogy meg se tudjon mozdulni, a lepedő pedig alig 5 perc alatt csurom víz lett!!

A talpa nagyon csiklandós már kislány kora óta is, elég csak hozzáérni és már nevet!!

Segítsetek mi lehet ez?? Mit tegyünk??

2012. márc. 28. 15:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
ORVOS/PSZICHOLÓGUS, minél hamarabb!
2012. márc. 28. 15:53
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem akarunk ilyen drasztikus eszközhöz folyamodni, nem lehetne csak valahogy megbeszélni vele??
2012. márc. 28. 16:01
 3/24 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is pszihológus.

Ez nem normális. Én ha bepisilnék még a szüleim előtt is a föld alá süllyednék. Nemhogy saját akaratomból szeretnék bepisilni.

2012. márc. 28. 16:16
 4/24 A kérdező kommentje:

Jó, köszönöm mindenkinek a választ!!

De azért megpróbálom vele megbeszélni, hátha, de ez csak egy megérzés, nem lehet ez valami fetish, vagy simám csak a "gőzt" akarja kiereszteni??

2012. márc. 28. 16:25
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom élvezi, lehet, hogy -tudomm hülyén hangzik- szexuálisan jó érzés neki. szerintem ez nem normális, én is szégyellném magam szüleim előtt ilyen helyzetben, pszichológust ajánlom én is, vagy csak beszélgessetek el vele, hogy miért kéri.
2012. márc. 28. 16:46
 6/24 A kérdező kommentje:

A probléma megoldódott hála Istennek, csak a mindennapi feszültségtől akart így megszabadulni!!

Bár a végén szerinte is túlzásba esett!!

Tegnap elbeszélgettünk és elmondta!!

Mondtam, neki, hogy ha bármi van nekem nyugogtan elmondhatja és szerintem itt a vége a történetnek szerencsére!!

A csiklandozás meg maximum megmarad játéknak, ebben egyeztünk meg!!

2012. márc. 29. 08:52
 7/24 anonim válasza:
100%
nem tudom, furra, engem is nem egyszer csiklandoztak a talpamon olyan erősen hogy én is majdnem bepisiltem, csak én ezt nem akartam. Néha most is még előfördul. Nem tudom elképzelni hogy ezt tényleg ő akarta...
2012. márc. 29. 13:23
 8/24 A kérdező kommentje:

Pedig igen ő akarta!!

Amint már írtam is, hogy miért de szerencsére sikerült tisztázni a dolgot és ennek örülök!!

2012. márc. 29. 14:58
 9/24 anonim ***** válasza:
80%
14 éves korom környékén azt hiszem, én is szerettem volna ha ilyen "vadabb" dolgokat csinálnak velem néha. csak nem mertem sose kérni ill. nem volt kitől. azt hiszem lepedőbe csavarásnak én is örültem volna :D meg pl. annak ha strandon vagy a kádban lenyomkodnak víz alá játékból, akár hosszabb időre én meg bugyborékolhatok a kezeik között.
2012. márc. 30. 21:52
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

9. voltam.

mondom, nekem nagyon jól esett volna ha annyi évesen ilyen "vadabb" játékokat megcsinálnak velem. lehet azóta is hiányát érzem. azt mondom, még gyerek, ha most "kiélheti magát" ezekben, akkor talán később kiegyensúlyozottabb lesz, hogy megkapta, amire vágyik. szerintem csikizzétek, ha kéri, hadd örülöjön, aztán majd idővel megnyugszik hogy megkapta. végülis még gyerek

2012. márc. 30. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!