Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom 14 éves és még...

A lányom 14 éves és még mindig elvárja, hogy rendszeresen csiklandozzuk! Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves és még mindig elvárja, hogy a feleségem és én is rendszeresen csiklandozzuk a talpát, különösen egy nagy stresszes helyzet előtt vagy után (Pl.: dolgozatok előtt, után, esetleg egy iskolai csalódás, vagy bánat után...) !!

A lányom már nem elégszik meg az egyszerű csiklandozással, azt akarta utoljára, hogy bepisilésig csiklandozzuk!!

Jól hallottátok!!

Mindenféle eszközt hozott utoljára is, valahonnan a játszótérről madártollakat, meg az elektromos fogkefénket amit a család együtt használ (persze mondta vett hozzá új fejet!!)!!

A baj az, hogy utoljára már azt kérte, hogy csavarjuk be lepedőbe, hogy meg se tudjon mozdulni, a lepedő pedig alig 5 perc alatt csurom víz lett!!

A talpa nagyon csiklandós már kislány kora óta is, elég csak hozzáérni és már nevet!!

Segítsetek mi lehet ez?? Mit tegyünk??

2012. márc. 28. 15:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

ha olyan viszonyban lettem volna szüleimmel, én is érdekes dolgokat kértem volna néha tőlük h csinálják velem.

de nem csak a szüleim hanem barátok és mások is meglepődtek volna talán ha nyíltabb vagyok és kérem tőlük amit szerettem volna h csinálják velem.

2012. jún. 23. 23:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez normális néha még nekem is jol esik 15 fiu vagyok :)
2012. aug. 6. 15:24
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem anyukám a hátamat csiklandozta régen
2012. aug. 6. 15:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
elalvás elött
2012. aug. 6. 15:25
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
mongyuk én nem tudommit mongyak mert bejönek nekem a hasonlólányok és szerintem ez cuki és szivesen meg is merném a lányát :$ :D
2012. aug. 6. 15:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

én is jól elcsiklandozgatnám a lányukat :D

szülőktől várni el furcsa, de ha olyan barátai lennének, olyan csikipartikat csapnának hogy csak na!

2012. aug. 6. 23:31
 17/24 anonim válasza:
engem is szoktak a barátaim csikizni majdnem bepisilésig, még élvezzzük is, de nem minden nap! szerintem ez jó móka..de pl. csak hetente 2szer ;-)
2012. nov. 2. 17:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Maga a csikizés vágy nem furcsa, ez még fétis is lehet. Élvezi. Van ilyen. A baj ott kezdődik, hogy a szüleitől kérte mindezt, és nem szégyellte ezt a dolgot, sőt külön kérte. Ez nem normális dolog.
2012. nov. 29. 21:24
 19/24 anonim válasza:
Keressen pasit és az csinálja meg neki :D
2013. jún. 10. 15:09
 20/24 anonim válasza:
Ha nekem ilyen barátnőm lenne az égbe repülnék örömömbe :S
2014. júl. 29. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!