Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom 14 éves és még...

A lányom 14 éves és még mindig elvárja, hogy rendszeresen csiklandozzuk! Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves és még mindig elvárja, hogy a feleségem és én is rendszeresen csiklandozzuk a talpát, különösen egy nagy stresszes helyzet előtt vagy után (Pl.: dolgozatok előtt, után, esetleg egy iskolai csalódás, vagy bánat után...) !!

A lányom már nem elégszik meg az egyszerű csiklandozással, azt akarta utoljára, hogy bepisilésig csiklandozzuk!!

Jól hallottátok!!

Mindenféle eszközt hozott utoljára is, valahonnan a játszótérről madártollakat, meg az elektromos fogkefénket amit a család együtt használ (persze mondta vett hozzá új fejet!!)!!

A baj az, hogy utoljára már azt kérte, hogy csavarjuk be lepedőbe, hogy meg se tudjon mozdulni, a lepedő pedig alig 5 perc alatt csurom víz lett!!

A talpa nagyon csiklandós már kislány kora óta is, elég csak hozzáérni és már nevet!!

Segítsetek mi lehet ez?? Mit tegyünk??

2012. márc. 28. 15:47
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
29%
Na meg mindig elvarja hogy csikizzetek? Kuldenel egy kepet a lanyod talparol?
2017. jún. 11. 10:58
 22/24 anonim válasza:
Fúú, irígyelem a pasiját. 😳
2022. szept. 30. 17:14
 23/24 anonim válasza:
Valóban erotikus töltetű lehetett a lany, es ez meg is marad. Helyes volt az elbeszélgetés és a csikizes merséklese. De tudomasul kell venni, hogy igenis van feszültség oldó szerepe. Mindig fog vagyni rá. Majd felnőttként a barátjától, párjától kéri!
ápr. 15. 17:18
 24/24 anonim válasza:
A feleségem talpát esténként a nagynénje csikizte a kérésére, kidugta neki. Feleségként is megmaradt az igénye, de inkább már erotikus töltettséggel. Viszont engem is rendszeresen támadott, ha én nem, vagy félig csináltam neki. Ma már 50 felett is kölcsönösen csináljuk, szex előtt mindenképp. Ha nem sikerül a szex, akkor meg duplán.
ápr. 15. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!