Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek a...

Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
12 éves lányom magassarkú cipőt szeretne.. már ki is nézett 1-et. Éktalpú cipő,kb. 5-6 cm a sarka,és nagyon szeretné. Tudom,hogy nem tesz neki jót,de mégis megveszem,csak hogy megtapasztalja,milyen kényelmetlen. Szerintetek megvegyem neki,hogy rájöjjön?

2013. márc. 15. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Én is hordtam ennyi idősen. Azóta is hordok.

Mégsem lettem sarkon álló. Szűz vagyok. Pasim sem volt még:)

2014. jan. 17. 12:42
 62/63 anonim válasza:
12 éves vagyok,magassarkúm van,2 ,ék talpú és 5-7 cm..és semmi bajom nincs tőle,nem este fel benne,nem ment ki a bokám,suliba járok és tényleg,semmi bajom...ha rossz lenne szólnék vagy ha csúfolnának,de tényleg semmi...szerintem teljesen rendben van.nem kényelmetlen nekem egyáltalán.ha csak ezért vennéd meg,akkor nem merné/csak azért sem akarná megmondani ,ha esetleg úgy adódik,hogy kényelmetlen vagy csúfolják..ezt mond el neki,hogyha kényelmetlen vagy bármi baj adódik,akkor szóljon,mert piszok rossz érzés,amikor ebből kifolyólag lesz valami kellemetlen érzésed iskolába avagy buszmegállóba vagy bárhol.
2014. febr. 8. 16:22
 63/63 anonim válasza:

Ha anya vagy tudnod kell hogy a 12 éves lány nem hordhat magassarkút , a tánárok és a többi diák ne hogy kurv.... nézze

Bocs de ez igaz

2014. dec. 15. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!