Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?
Nem engedném meg!
Minden kamasznak van egy olyan korszaka,amikor ez kell neki,az kell neki,pl.tetkó,piercing...Tudni kell nemet mondani.
1)tönkremegy a lába
2)nem hiszem,hogy olyan tökéletesen tud benne menni
3)az iskolában a tanároknak tuti nem jönne be
4)hogy tud benne játszani társaival?Vagy az már nem divat 12 évesen?Mert az én 15 éves lányom csomószor marad az iskolaudvaron csak úgy spontán kosarazni a barátokkal egyet,vagy múlthéten a napsütésben tollasoztak stb. Így kétlem,hogy a lányod tud pl. fogócskázni.
5)Ne hagyd,hogy elszaladjon vele a ló!
Nem!
Lehet,hogy amíg a boltban felpróbálja tud benne menni, de egy napot nehezen bírna ki. Játszani sem tudna a barátaival.
Ha nagyon akarja talán kiegyezhetnétek egy elegáns ünneplő cipőben. Attól,hogy évi kb 5 alkalommal felveszi nem hiszem,hogy lenne baja. Sőt talán pár óra álldogálás után rájön,hogy nem olyan kényelmesek.
Én is 12 éves lehettem, amikor először magassarkút kaptam, de először megtanultam benne járni, addig nem is jártam benne iskolába, meg nem is akartam még villogni benne. Aztán szépen megtanultam, és 14 évesen gyakran volt, hogy magassarkúban mentem, bár egy ronda lábtörés megakadályozott benne. Most 16 vagyok, van, mikor magassarkút hordok, van, mikor nem, attól függ, hogy mi illik a szerelésemhez. ráadásul az összes osztálytársam magassarkút hord.
Szerintem vegyél neki egy kényelmes, nem túl magas cipőt, azzal ellesz, és még a magassarkút is megszokja, nem lesz majd olyan problémja, hogy nem tud benne járni, a többiek meg már mind azt hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!