Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek a...

Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
12 éves lányom magassarkú cipőt szeretne.. már ki is nézett 1-et. Éktalpú cipő,kb. 5-6 cm a sarka,és nagyon szeretné. Tudom,hogy nem tesz neki jót,de mégis megveszem,csak hogy megtapasztalja,milyen kényelmetlen. Szerintetek megvegyem neki,hogy rájöjjön?

2013. márc. 15. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sajnos ő iskolába szeretné hordani,és azzal jön minden nap,hogy tud benne menni,meg nem fáj benne a lába..Tényleg tud benne menni,de az 5-6 cm akkor is sok,abba még énis nehezen tudok,nemhogy ő..
2013. márc. 15. 19:31
 12/63 anonim ***** válasza:
78%

Nem engedném meg!

Minden kamasznak van egy olyan korszaka,amikor ez kell neki,az kell neki,pl.tetkó,piercing...Tudni kell nemet mondani.

1)tönkremegy a lába

2)nem hiszem,hogy olyan tökéletesen tud benne menni

3)az iskolában a tanároknak tuti nem jönne be

4)hogy tud benne játszani társaival?Vagy az már nem divat 12 évesen?Mert az én 15 éves lányom csomószor marad az iskolaudvaron csak úgy spontán kosarazni a barátokkal egyet,vagy múlthéten a napsütésben tollasoztak stb. Így kétlem,hogy a lányod tud pl. fogócskázni.

5)Ne hagyd,hogy elszaladjon vele a ló!

2013. márc. 15. 20:17
 13/63 anonim ***** válasza:
65%
Nem ragoznám túl. Annyit mondanék: NEM. Téma lezárva.
2013. márc. 15. 20:29
 14/63 anonim ***** válasza:
58%

Nem!

Lehet,hogy amíg a boltban felpróbálja tud benne menni, de egy napot nehezen bírna ki. Játszani sem tudna a barátaival.

Ha nagyon akarja talán kiegyezhetnétek egy elegáns ünneplő cipőben. Attól,hogy évi kb 5 alkalommal felveszi nem hiszem,hogy lenne baja. Sőt talán pár óra álldogálás után rájön,hogy nem olyan kényelmesek.

2013. márc. 15. 21:04
 15/63 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló: a kislányom már nem fogócskázik..suli után elmegy a barátnőivel plázázni,vagy moziba,meg ilyenek..sajnos ő már nem olyan gyerek..utolsó: egy kamasznál ez nem ilyen egyszerű
2013. márc. 15. 21:04
 16/63 anonim ***** válasza:
33%

Én is 12 éves lehettem, amikor először magassarkút kaptam, de először megtanultam benne járni, addig nem is jártam benne iskolába, meg nem is akartam még villogni benne. Aztán szépen megtanultam, és 14 évesen gyakran volt, hogy magassarkúban mentem, bár egy ronda lábtörés megakadályozott benne. Most 16 vagyok, van, mikor magassarkút hordok, van, mikor nem, attól függ, hogy mi illik a szerelésemhez. ráadásul az összes osztálytársam magassarkút hord.

Szerintem vegyél neki egy kényelmes, nem túl magas cipőt, azzal ellesz, és még a magassarkút is megszokja, nem lesz majd olyan problémja, hogy nem tud benne járni, a többiek meg már mind azt hordják.

2013. márc. 15. 21:09
 17/63 anonim ***** válasza:
54%
ne haragudj kérdező de nem normális,hogy 12 éves kislány suli után plázázik meg mozizik,tegnap pont a Westendben voltam vásárolni láttam 10-12 éves kislányokat,sminkben ritküllel,nevetségesek voltak amit leműveltek,szerintem a szülő feladata,hogy rendesen nevelje és ne engedjen mindent,suli után menjen haza leckét írni,külön órára vagy sportolni,ne plázázni meg mozizni,még 16 évesen is durva lenne ha suli után plázázgatni járna nem 12 évesen...
2013. márc. 15. 21:13
 18/63 anonim ***** válasza:
65%
Úú, hogy itt egyesek milyen maradiak! Úgy beszéltek, mintha a kislány kocsmába akarna menni, nem pedig plázázni. Fogócska 16 évesen?? Atya ég!
2013. márc. 15. 21:15
 19/63 anonim ***** válasza:
50%
ki mondta hogy fogócska 16 évesen,nem vagyok maradi de 12 éves mit akar a plázában? azért tart itt a társadalom,mert manapság már a szülő kamaszoktól kérdezi,hogy neveljen,és mindent megenged
2013. márc. 15. 21:17
 20/63 anonim ***** válasza:
72%
Még mindig nem látom be, hogy mitől rossz a plázázás, igaz, én sosem jártam, most sem nagyon, mert dögunalom és fárasztó, inkább elmegyek színházba, cukrászdába, de hogy a mozi meg a pláza miért káros, az egyszerűen nem fér e fejembe. A moziban adnak aranyos, kislányoknak való filmeket is, a plazában meg csak nézegetik a ruhákat, párfümöket, cipőket, oszt ennyi. Ez miért is rossz? Néhányan már nagyon túlzásba viszik az erkölcsösséget.
2013. márc. 15. 21:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!