Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek a...

Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
12 éves lányom magassarkú cipőt szeretne.. már ki is nézett 1-et. Éktalpú cipő,kb. 5-6 cm a sarka,és nagyon szeretné. Tudom,hogy nem tesz neki jót,de mégis megveszem,csak hogy megtapasztalja,milyen kényelmetlen. Szerintetek megvegyem neki,hogy rájöjjön?

2013. márc. 15. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim válasza:

sziasztok remélem nem zavarok 12 éves vagyok és sokszor làtom facebookon hogy mindenki mondja ezekre a pozolós képekre főleg ha olyan csaj pozol aki még 12-13 éves és mindig sminkelik magukat stb. azok nem feltétlenül kur@ák. én se birom hogy 11-12-13 évesek felraknak olyan képeket a netre hogy félig kint van a mellük stb. meg azt se értrm hogy egy 2.osnak minek facebook

. . nekem 4.be mondta a nővérem hogy legyen ő akkor 17 évesv

volt és anyum nem engedi meg hogy sminkeljem magam meg azt se hogy pozolos kepet rakjak ki. es ok azert csinaljak ezt mert latjak a nagyobbakktol es felakarnak noni es stb mert velem is ez volt egy idobe sminkeltem magam meg noverem magassarkuja es anyukam ramszolt hogy ne csinaljam es memonek akartam tunni.. de ez a szulo hibaja hogy megengedi a kislanyanak ezeket...ezert van manapsag mindenki sminkben meg magassarku kitomottbkelltarto.. nekem nincs is magassarkum volt 4.ben es tok kenyelmetlen. azota csak csizmam van 4-5 cm es rajottem hogy szar mert kenyelmetlen . szerintem vegyen a gyerekenek 4-5 cm nem szamit. de sulira csak azert akarja felvenni hogy kitunjon. ha unnepsegre felveszi az oke de ne de sulira szten csak kifogjak nevetni egyszer voltam suloba magassarkuban mert nem volt mas cipom szegyeltem abbajonni. ki is rohogtek. bocsi a helyesirasert telorol vagyok

2013. márc. 26. 10:40
 52/63 anonim válasza:
meg azt sem értem hogy miért baj hogy van 12 évesnek pasija. ha egykoru van akkor ugy se tudnak semmit se csinalni max csokoloznak. es lattam olyan kerdest is hogy egy 12 evesnek 16 eves pasija van. az osztalytarsam 12 eves baratnom o suliba jar egy 8.ossal de nem csinalnak semmit. szoszerint semmit. baratnom meselte aki jar azzal a 8.ossal hogy csak kimennek es beszelgetnek. a kor csak egy szam . de olyan is van a sulinkba hogy egy 7.es jar egy 16 evessel csomoszor bukott es cigizik iszik es a csaj meg rendes meg minden de nem tette tonkre a csajt. bar nekem meg nem volt baratom de nem is szeretnek egyenlore. facemet is letoroltem . nem akarok kocka lenni. es egesznap ott ultem. ja es 7.es es az a 16 eves ok se csinaltak meg semmit. csak beszelgetnek.
2013. márc. 26. 10:51
 53/63 anonim ***** válasza:
Király szülő vagy! itt fogsz majd sírni, ha a lányod kurv@ lesz. Pedig csak TE tehetsz róla. Tudni kell nemet mondani.
2013. ápr. 8. 17:57
 54/63 anonim ***** válasza:

csak kíváncsiságból mennyi zsebpénzt kap h mindennap plázázni jár?

én 15 vagyok de ha kell valami akkor anyummal megyek b

vásárolni

2013. ápr. 13. 16:28
 55/63 anonim válasza:

Èn13 èves vagyok fèl ève majdnem minden nap magassarkùban!

Nem kènyelmetlen nekem is èk èktalpù 7-8 cm magas!

2013. ápr. 28. 08:31
 56/63 anonim ***** válasza:
Én 6. osztályos vagyok, és van egy 6 cm-es éktalpú cipőm. Nagyon vagány, olyan mint egy sportcipő, és szeretem. Magas vagyok amúgyis, de ebben..... ebben nagyon nagy. Viszont én imádom! A plázázásról annyit, hogy nem is ezt kérdezte ez az anyuka, hanema cipőről beszélt, de mind1. Szóval a plázázásról annyit, hogy szerintem normális. A barátnőmmel mi is voltunk, és semmi sem történt, csak jól éreztük magunkat, meg beültünk a moziba. Mindenki döntse el, hogy mennyire bízik meg a gyerekében! Szóval a cipő témához visszatérve: Én engedném, nekem engedik, és szerintem semmi baja sem elsz!
2013. ápr. 28. 16:43
 57/63 anonim ***** válasza:
12 évesen mi más is lehetne a véleményed..bírom mikor a gyerekneveléses kérdésbe gyerekek okoskodnak
2013. ápr. 28. 18:07
 58/63 A kérdező kommentje:

17:57

Igen,bizonyára mivel kapott egy telitalpú cipőt holnapra már felcsinálva jön haza..

Gondolkozni nem árt..

2013. máj. 1. 15:17
 59/63 anonim ***** válasza:
Ahogy te gyereket "nevelsz" abból indult ki a válaszadó,plázázás mindennap meg magassarkú....
2013. máj. 1. 16:04
 60/63 anonim ***** válasza:
Hol mondtam,m hogy felcsinálják? Bár igaz... valószínűleg fel fogják.
2013. máj. 3. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!