Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
12 éves lányom magassarkú cipőt szeretne.. már ki is nézett 1-et. Éktalpú cipő,kb. 5-6 cm a sarka,és nagyon szeretné. Tudom,hogy nem tesz neki jót,de mégis megveszem,csak hogy megtapasztalja,milyen kényelmetlen. Szerintetek megvegyem neki,hogy rájöjjön?2013. márc. 15. 15:18
41/63 A kérdező kommentje:
Én nem tiltom meg neki,hogy plázába mennyen,van zsebpénze,ha elszeretné költeni,akkor tegye azt. Nem 4 órára megy el plázázni.. És az hogy valaki mennyire 'kicsi' az nem csak fizikailag,szellemileg is megnyilvánul.
2013. márc. 18. 15:05
42/63 anonim 

válasza:

Kérdező, hagyd ezt a sok szuperembert, akiknek bizonyára fogalmuk sincs, milyen kamasz gyereket nevelni, vagy milyen kamasznak lenni, és úgy látszik, ezt elfelejtették és leragadtak a 80-as években.
43/63 anonim válasza:
hát én 12 éves lány vagyok,és nem olyan rég az oszt. társam (lány)mondta ,hogy menjek el vele cipőt nézni..és hát vettünk is egy 5-6 cm es sarkú cipőt...szerintem nagyon gáz volt..másnap suliba fölvette,és egy csomó lány "kiröhögte"...szerintem is gáz volt..azt hitte nagy menő lesz...de hát nem sikerült neki:DDD úgyhogy szerintem korai...12/L
44/63 FeketeszeműReptoid válasza:
de g*cik wagytok. 5-6 cm éktalpúról van szó! ez azért nem olyan hatalmas. sztem nyugodtan vedd meg neki, láttam én már 13 éveseket 15 cm-s platform cipőkben is -.-"
meg ha éktalpú nem is kényelmetlen. vedd meg!
45/63 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 18. 21:05
46/63 anonim 

válasza:

Igaz,nekem még csak 3éves a lányom,de abban az egyben biztos vagyok,hogy 12évesen nem fog iskola után plázázni (pedig a plaza mellett lakunk) meg egyedül csáborogni/esetleg barátnőkkel! 12 évesen suli után jön haza,tanul és utána jöhetnek hozzánk barátnők,vagy ő mehet hozzájuk,de én fogom hazahozni tőlük is,nem hagyom hogy egyedül mászkáljon majd,mert féltem!Ebben nem lesz vita,az biztos!
47/63 anonim válasza:
szerintem meg pici ehez de egy 3-5 cm mar nem sok
48/63 A kérdező kommentje:
na megkapta a magassarkúját.. 7cm-es a sarka
2013. márc. 25. 16:02
49/63 anonim válasza:
megmutatod milyen cipő lett végül?
50/63 anonim 

válasza:

na egy újabb ribi palánta..gratulálok hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!