Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek a...

Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
12 éves lányom magassarkú cipőt szeretne.. már ki is nézett 1-et. Éktalpú cipő,kb. 5-6 cm a sarka,és nagyon szeretné. Tudom,hogy nem tesz neki jót,de mégis megveszem,csak hogy megtapasztalja,milyen kényelmetlen. Szerintetek megvegyem neki,hogy rájöjjön?

2013. márc. 15. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%
nem rossz,arról van szó,hogy hétköznap,suli után oda jár,mert oké ha néha hétvégén elmegy a barátnőivel,értem én is szeretek ott járkálni,de nem hétköznap mindennap,meg az a programja suli után mozi és pláza?? itt nem az erkölcsösségről van szó
2013. márc. 15. 21:27
 22/63 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg rendben van a leckéje meg a jegyei -ezt mondjuk nem tudjuk - addig rendben van a dolog. Korábban is ezt csinálták a gyerekek, csak éppen nem pláza, hanem bármi más. Elég megnézni az "Utánam Srácokat". De hagyjuk ezt, eltértünk a témától, és valószínű, hogy nem fogjuk tudni meggyőzni egymást.
2013. márc. 15. 21:30
 23/63 anonim ***** válasza:

kérdező 21:4 perces válaszára :D

kamasz vagyok, ha anyám azt mondja, hogy nem akkor nem

neked kell valamit tenned, egy 12 éves gyerekről beszélünk nem egy gimisről.

2013. márc. 15. 21:31
 24/63 anonim ***** válasza:
35%

ugyanmár!

Miért nem lehet megvenni azt a cipőt? Nekem is tetszettek 12 évesen a magassarkúk. Minek kell a szülőknek belerondítani? Ha kényelmetlen úgy sem hordja... én is oda-vissza voltam értük, még sem járok 30cm magas cipőkbe 15 éves létemre.... annyira túlzásba viszitek ezt a nem való 12 éves lánynak ez meg az, meg minek egy 12 évesnek melltartó, magassarkú,szempillaspirál... istenem ez a világ vége nektek?

Én hordtam, melltartót,tangát és magassarkút is néha felvettem, sőt szemem is festettem szemcerkával és spirállal. Még sem lettem egy elcseszett hülye tiniribi..

Ez a 12-13 éves kor pont az amikor az ilyenek felé érdeklőnek a lányok...nem pedig holmi hülye ribivé válás folyamata.....

2013. márc. 15. 22:23
 25/63 anonim ***** válasza:
56%

21:13!

Mi az hogy nem való a mozi meg pláza ennyi éveseknek? Otthon éljenek bezárva, babázni? nem a 1900-1800as években élünk... azért vannak ezek az üzletek, hogy járjanak oda. Honnan tudod hogy annyi évesek voltak? Megkérdezted? Nem tetszik nem kell ránézni.

2013. márc. 15. 22:27
 26/63 anonim ***** válasza:
tök mindegy hogy 2013 van vagy 1960,arról beszéltem,hogy nem értem suli után miért plázába és moziba mennek a gyerekek miért nem haza tanulni,különórára,sportolni nem értem miért engednek meg ilyet hétköznap
2013. márc. 16. 10:04
 27/63 anonim ***** válasza:
a másik miért kéne 12-13 évesnek magassarkú,meg push upos melltartó meg szemceruza?? azért mert kéri?ha 15 évesen notebookot kér 16 évesen autót akkor kapjon azt is,mert neki jár?
2013. márc. 16. 10:14
 28/63 anonim ***** válasza:
51%
Más világot élünk már, kedves utolsó. Jó lenne, ha ezt észrevennéd. A push-up melltartó, magassarkú, szemceruza, laptop mióta káros? Nem tudom, hol élsz te, de manapság minden kamasznak van már laptopja, tablettje, sminkészlete, minimum egy magassarkúja.
2013. márc. 16. 10:45
 29/63 anonim ***** válasza:

28-as, Nagyon el vagy tévedve.

Az én 15 évesemnek sincs semmi ilyesmije.

Egy telenoros tescos telefonja van. Van benne memokari, zenét tud hallgatni, fényképezni, telefonállni, sms-t küldeni stb...

A nappaliban van egy számítógép, amit este 10-ig használhat hétköznap.

Suli után pedig nincs ideje plázázni, mert korrepetálásra és edzésre jár. Aztán kutyázik itthon.

Járnak hozzánk a barátai, mennek cukrázdába, biliárdozni hétvégén. De nem a plázába, mert ott 2x annyiba kerül minden és arra nem futja a zsebpénzéből.(ami 5e havonta)

És NEM, NEM VENNÉK EGY ÁLLTALÁNOS ISKOLÁS KISLÁNYNAK MAGASSARKÚT. Sminket és körömlakkot sem engednék/engedtem neki iskolában. Azt hagyja meg középsulira. Addig elég ha ottalvós bulin festik magukat.

A 11-14 éves, az a sportmelltartó, bicajozós, első szájrapusziról/csókról álmodozó korszak.

Ha idősebbnek néz ki a koránál,(márpedig a magassarkú dob rajta) akkor jönnek majd az idősebb pasik is. Aztán meg foghatod a fejed, h "hol rontottam el?!). Mert neki imponálni fog, h tetszik a fiatal férfiaknak.

Ui.: Az én 15 évesem, 13 éves koráig fogócskázott a suliudvaron.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2013. márc. 16. 12:25
 30/63 anonim ***** válasza:

28-as

nem másvilágot élünk, csak akit támadsz az olyan környezetben él ahol máshogy nevelik a gyerekeket.

én nem veszek észre akkora változást mint amiről te beszélsz.

engem 5éve 12 évesen az foglalkoztatott,hogy anya adjon pénzt fagyira és elengedjen bringázni a barátnőimmel

majd kora este leüljek simsezni pár órát

öcsém most 12 éves: őt az érdekli,hogy anya adjon neki pénzt chipsre és elmehessen bringázni vagy rollerezni a haverjaival, utána pedig hazajöjjön és minecraftozhasson

én nem látok sok különbséget azon kívül,hogy ő fiú én lány és ennek értelmében eltérnek a dolgok amiket szeretünk

persze van mindkettőnknek telefonja és számítógépe és máshogy állunk a dolgokhoz, de ugyanazt a nevelést kaptuk.

mehettem én is moziba, meg ő is elmehet. kaptunk pénzt és elmehettünk vásárolni a barátokkal, csak nem olyan mértékben,hogy egész nap a plázában lógjunk és azt csináljunk amit akarunk.

a szülő az szülő, neki kell irányítani valamilyen szinten, nem elnyomni a gyereket hanem normális keretek közt

ha pl vásárolni megyünk akkor anyának annyi kikötése volt,hogy ami kell arról ne feledkezzünk meg (pl zokni híján voltunk) és utána megvehetjük amit szeretnénk, persze normális keretek közt.

és valahogy működött, mert mindenünk megvolt/megvan ami kell,meg azon kívül hogy szórakozásból felpróbáltuk a magassarkúakat egyszer sem jutott eszembe,hogy meg is vegyem

2013. márc. 16. 12:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!