Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
12 éves lányom magassarkú cipőt szeretne.. már ki is nézett 1-et. Éktalpú cipő,kb. 5-6 cm a sarka,és nagyon szeretné. Tudom,hogy nem tesz neki jót,de mégis megveszem,csak hogy megtapasztalja,milyen kényelmetlen. Szerintetek megvegyem neki,hogy rájöjjön?2013. márc. 15. 15:18
31/63 anonim válasza:
28as,nem hinném,hogy más a világ,hogy lásd n em vagyok öreg,23 éves vagyok,10 éve engem a biciklizés,fagyizás foglalkoztatott,elmentünk a város mozijába kb félévente egyszer a barátnőkkel,hétvégén,mi hétköznap suli után hazamentünk,megírtuk a leckét,elmentünk különórára,vagy sportolni,és ha minden kész volt lementünk a játszótérre a barátnőkkel,barátokkal,kutyát sétáltatni,farsangi bulin szülinapi bulin gyerekeknek való arcfestéket,szemfestéket kentünk magunkra,nem sminkeltünk,nem jártunk magassarkúban,nem plázáztunk,meg moziztunk suli után,nem is volt rá igényünk,laptopot érettségire kaptam addig a családi gépen dolgoztam vagy apukám laptopján telefont felsőben kaptam mikor átmentem gimibe,és szuper gyerekkor volt,és mai is sok gyerek ilyen még a szülő csinál belőle pláza majmot 12-13 évesen aki inkább elengedi,meg hagyja,hogy a gyereke 16-18 évesnek nézzen ki a vakolattal az arcán magassarkúval,kint legyen a feneke és a szúnyogcsípés a mellkasán,ez a világ semmivel sem másabb az emberek teszik mássá azzal,hogy a legtöbb nem tud és nem is akar rendesen gyereket nevelni
32/63 anonim válasza:
Nekem 7 évesen volt éktalpú cipőm, de nem volt olyan magas, de éktalpú szandálom volt, és semmi bajom nincs. Azóta nem hordom ezekt a cipket, csak telitalpút, de ha nem olyan vészes, miért ne. De inkább szandált. Nem tudom, ki ez a sok maradi, és megvenném, és legalább rájön, hogy mekkora hülyeség volt. Anyám mindig hagyja, hogy magamtól jöjjek rá a hülyeségre, feltéve, ha nem olyan vészes, hogy az életembe kerülne stb. És ebbe nem lehet belehalni, de te tudod.
33/63 anonim válasza:
Akkor ezek szerint csak az én köreimben élünk már más világot, ki tudja. Ilyenkor látom csak, hogy mekkora jelentősége van az anyagi helyzetnek a társadalomban.
34/63 anonim válasza:
Én csak az ünnepekre hordhatok magassarkút meg néha (havonta ha egyszer), ha meleg van akkor farmerrel. Nekem is éktalpúm van, kb. ilyesmi paraméterekkel. Ezenkívül 7 cmes rendes sarkú cipőt hordok táncra (versenytánc), amiben képes vagyok "végigugrálni" 1.5-2 órákat, anélkül, hogy kitörne a bokám. Szerintem ha járni tud benne, akkor ALKALMANKÉNT oké lehet.
13/l
35/63 A kérdező kommentje:
ahogy végigolvastam a kommenteket,kicsit elszörnyedtem..Nagyon eltértünk a témától,és nem azért,de egy 12 éves lány miért ne plázázhatna? Manapság a 10 évesek is ott lógnak..
2013. márc. 17. 21:22
36/63 anonim válasza:
szerinted normális,hogy suli után odajár? milyen szülő vagy te?
37/63 anonim válasza:
Már ne is haragudj kedves utolsó de kb. 5-10 mondatból amit a szülő leírt nem kérheted számon hogy milyen anyuka. Én nem venném meg neki 15l vagyok és nekem sincs magassarkúm mert tönkre teszi a gerincem. Talán ha megkérem a szüleimet nyárom.kapok egy telitalpút. ( nem sminkelem magam max. néha szempillaspirál, van laptopom, tévém és okostelefonom de ettől még nem érzem magam elkényeztett rib*ncnak
38/63 anonim válasza:
elszörnyedett azon,hogy nem tartom én és néhány válaszoló normálisnak ha suli után plázázik a kislánya,nem számon kértem kérdeztem,milyennek gondolja magát
39/63 A kérdező kommentje:
egy 12 éves lány már nem annyira kicsi.. Most tiltsam el mindentől amíg nem lesz 18? Kedves válaszoló: mi az,hogy milyen szülő vagyok? Egy 12 éves kislány miért ne mehetne plázázni? Ezt magyarázza már meg valaki
2013. márc. 18. 14:20
40/63 anonim válasza:
ki mondta,hogy tiltsd el,senki,én azt nem értem,hogy nem lehet már végre felfogni amit írok,nem arról van szó,hogy nem mehet plázába,azt nem értem iskola után hétköznap,ráadásul rendszeresen,miért plázába és moziba járkál egy 12 éves kislány,és kislány,akkor is ha nő a melle kedves kérdező,ezt nem értem,miért engeded el egyátalán? mert az,hogy néha hétvégén elmegy a barátnőivel szerintem egyátalán nem probléma ahhoz már tényleg nem kicsi,de nem értem miért jó ha hétköznap suli után és rendszeresen a plázában van,csak ezek után felesleges a kérdés,mert úgyis veszel neki magassarkú,mert hát nem tiltasz meg neki mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!