Mit csináljak ha egyre kevésbé tudom szeretni a fiamat?
Az a helyzet, hogy a fiam egyre csúnyább lesz az idő előrehaladtával, most 14 éves.
Sokszor azon kapom magam, hogy enyhe undorérzet fog el, ahányszor belegondolok, hogy néz ki a fiam, nagyon csúnya szegény, tartok attól, hogy a lányok nem igazán fognak rajongani érte később se.
A helyzetett rosszabbá teszi, hogy a legjobb barátnőmnek jóképű,helyes fia van.
Mit csináljak?
egy kétségbeesett anya
Amennyiben valós a kérdés, akkor kedves Anyuka, kérj ajándékba egy ásd el magad felszerelést. Képes vagy undorral és szánalommal nézni a saját méhed gyümölcsére, mert nem a tipikus cuki fiú kategóriába tartozik? Szégyelld Magad, de nagyon. Attól, hogy vannak testi hibái, még a TE GYEREKED. Te szülted. Te neveled. Akár csúnya, akár szép, egyetlen kötelességed van: SZERETNI.
A másik pedig, hogy miből gondolod, hogy nem fognak érte rajongani a csajok? Van jó néhány nem túl szépnek titulált fiú barátom, és nincs gondjuk a nőkkel. Vannak olyan lányok, akiknek nem feltétlenül a külső számít. Nem mindenki a pojáca bájgúnárokat szereti. Nekem is többféle barátom volt, lapátfülű, csálé fogú, 50 kilós egyszálbél vagy éppen 120 kilós mackó. Nem mindenkinek a külső a lényeg.
És amúgy lehet, hogy felnőtt korára kifejezetten helyes pasi lesz. Azok, akik a középsulimban 14-15 évesen pattanásos, esetlen kamaszok voltak, most igencsak helyesek. De ha nem szépül meg, akkor is szeretned kell, mert a fiad. Talán kitagadod, ha -ahogy Te fogalmaztál- nagyon csúnya marad?
27N
"Azok, akik a középsulimban 14-15 évesen pattanásos, esetlen kamaszok voltak, most igencsak helyesek."
Ja és ez törvényszerű szerinted, hogy aki undorító az helyes lesz? pfff...
15:39 vagyok.
Ismered a mondást, miszerint azt utolsókból lesznek az elsők?
Én 13 évesen duci és pattanásos voltam. Most vékony vagyok, nagy mellem ugyan nincs, de sokak szerint elég csinos.
Az egykori tanáraim és osztálytársaim nem győznek csodálkozni.
És igen, a legtöbb olyan srác a középsulimból, akit a külsejük miatt cikiztek a többiek, igenis jó pali lett.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!