Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan lány, aki egy kevésbé helyes, de amúgy nagy szívű, szeretni tudó, rendes fiúval akarna járni? Tényleg a rossz fiúké a világ?
Én nő vagyok, és azért nem, mert én olyanra vágyom, aki rendes, tud szeretni, izgalmas a személyisége, intelligens és végül, de nem utolsósorban számomra vonzó, szerintem jól néz ki.
Ha bánt, agresszív, buta, unalmas, töketlen, nem vonzó számomra (tehát az én mércém szerint csúnya, vagy szimplán nem mozgatja meg a fantáziámat) kizáró ok.
Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy SZERINTEM nincs nő, aki valaha is tudna vonzódni egy általánosító, valamint a dolgokat kisarkító, kiforgató, rinyáló lúzerhez, és ha valaki ilyen, az már olyan dimenzióba lépett, ahol a külső már teljesen mind1, mert úgysem megnyerő már semmi az egész személyben. ;)
TÉnyleg azt hiszed, hogy, azért vannak háborúk, mert az agresszív rossz fiúk katonáskodni akarnak, és harcolni?
Mégsem csak véletlenül sem a politika miatt.
nekem pl. pont nem jönnek be a "rosszfiúk"
a lányok, ahogy énis, inkább a határozottságot keresik..csak a legtöbb összekeveri minden hülyeséggel és a nagyképűséggel...szerencsére én nem vagyok ilyen.
Fú ha, téged nem csak azért hagytak el, mert "jaj, milyen gonoszak a nők", vagy mert mind a "rossz fiúkat szereti", vagy mert "minden nő egyforma", vagy egyéb klisé és fantasztikus marhaság.
Te nagyon buta vagy. Sajnálom, de ez ennyiből tökéletesen látszik. SEMMI, de semmi köze a gondolataidnak a valósághoz.
Persze, az elején vannak olyan általánosan elfogadott tények, amik mögé azok bújnak, akik kénytelenek szembenézni a ténnyel, hogy elszúrtak valamit, ezért a külvilágot hibáztatják (nem okollak, pár szakítás után én is estem ebbe a gödörbe), de a monológod vége már egyszerűen röhej.
9-es: Nagy hülyeséget írsz. Ki mondta, hogy őt elhagyta valaki is?
Én is ezzel a problémával küzdök. Korrekt, rendes, helyes vagyok a lányokkal, de az ellenkezőjét kapom. Több EZER ismerkedés után már csak van tapasztalatom.
Lányokat sem értem miért a határozottságra buknak. Ha összejönnének ezzel a sráccal, akkor határozott lenne ő, de magamból indulok ki, én tudom milyen lennék , mert egész egyszerűen tudom hogy milyen vagyok, ha szeretetet kapok. ;)
Amíg meg nem ismerem a másikat, addig vagyok határozatlan, utána nagyon is határozott. Szóval ez nem egy állandó dolog, ahogy sokan hiszik. Pont elég ez, hogy ne legyen barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!