Mit csináljak ha egyre kevésbé tudom szeretni a fiamat?
Az a helyzet, hogy a fiam egyre csúnyább lesz az idő előrehaladtával, most 14 éves.
Sokszor azon kapom magam, hogy enyhe undorérzet fog el, ahányszor belegondolok, hogy néz ki a fiam, nagyon csúnya szegény, tartok attól, hogy a lányok nem igazán fognak rajongani érte később se.
A helyzetett rosszabbá teszi, hogy a legjobb barátnőmnek jóképű,helyes fia van.
Mit csináljak?
egy kétségbeesett anya
Egy nagy, lapaj kamasz. Majd megváltozik.
Milyen a SZEMÉLYISÉGE? Talán elsősorban azért kellene szeretni, nem???
Ilyen kérdést egy ANYA nem ir ki!!! Kedves Kérdező! Inkább foglalatoskodj a holnapi leckéddel!
Olyan nincs, hogy egy anya a külseje vagy egyéb ok miatt ne szeretné a gyermekét! A sógorom nem könnyű eset, 43 éves, Anyósommal él, nem veti meg az alkoholt....és őt is nagyon szereti az anyukája, mindentől függetlenül!
Kamu. Nekem is most kamaszodik a fiam, de az én szívemben bolond lökött tiniként is ugyanolyan kedves, mint hamvas babakorában.
Egyébként pszichológusok szerint, ha az anya dícséri a fiát, erősíti, hogy jóképű, erős, férfias az nagyon sokat jelent a lányoknál való sikerében. Ugyanígy az apa szerepe is fontos, hogy a lányban erősítse a nőiséget. Hiszen ő apának a kis hercegnője és az ő lánya a legszebb a világon. Bizony, ha anya csúnyának látja a fiát akkor a fia is csúnyának érzi majd magát. Kamu kérdés, nincs az a normális anya, aki a külseje alapján kiszeretne a gyerekéből...
Nagyon szomorú, ha bárki így érez! Nem hiszem, hogy csúnya lenne amúgy. Mindig mindenkinek meg van a párja valahol!
Egy személyes példa: A férjemnek nehéz tinédzserkora volt, egymást érték a kráterek az arcán, aknék és pattanások, melyek örökre nyomot hagytak az arcán, de nekem ő a legkarakteresebb, leghelyesebb arcú férfi, akit valaha láttam, szerelmes vagyok az arcába. Ő nem érti, hogy lehet ez, de örül neki. Akárhogy is néz ki a fiad, valakinek ő lesz a Mindene! Nem kell ettől tartanod! Megtalálja a párját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!