Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnyább és kevésbé népszerű fiút választok mint amilyen én vagyok, ő jobban meg fog becsülni és szeretni fog?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 15:20
1/15 anonim válasza:
Hűha "kevésbé népszerű" ezek szerint te is 21 éves vagy.
2/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül, lehet hogy csak leakar majd fektetni...
A szerelem amúgy sem így működik, ahogy képzeled
3/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem 21 vagyok.
2012. okt. 6. 15:23
4/15 anonim válasza:
Meglehet. Biztos jó a kérdés? Mert szerintem nem ezt akarod tudni.
5/15 anonim válasza:
ja, vagy egy idő után rájön, hogy a legszebb lányokat is meghódíthatja, oszt elhagy. Az ilyen fiúkkal az a baj, hogy állandó kompenzálásra szorulnak.
6/15 anonim válasza:
Nem biztos, ismerd meg és megtudod mire számíthatsz. Lehet hogy egy agresszív állat...
7/15 anonim válasza:
és mégis ki szerint csúnyább?szerinted?mert az vajmi keveset ér,ettől még másnak lehet ő az ideál és akkor leléphet egy másik csajjal,amit nagyon remélem hogy meg is tesz.nem kezelhetsz valakit kedved szerint,csak mert te "menőbb" vagy.ilyen felszínes tyúkokból lehetne kevesebb.
8/15 anonim válasza:
nem feltétlenül de valószínűleg nagyobb esélyed van rá, mert ő nem tehet meg bármit. csak azt tudom, hogy lányok esetén midnegy, hoyg miylennel jössz össze, úgyis rib* mind.
9/15 anonim válasza:
Nem garancia rá,én tudat alatt mindig testi vagy lelki sérült emberkéket vonzok be,mondván hogy ez olyan nyomi neki talán kellek és ugyanúgy el tudnak dobni meg kihasználni mint úgymond egy jóképű macho. Tapasztalat sajna
10/15 anonim válasza:
Önbizalomhiánnyal és alacsony önbecsüléssel küzdesz te is,mint én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!