Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnyább és kevésbé népszerű fiút választok mint amilyen én vagyok, ő jobban meg fog becsülni és szeretni fog?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 15:20
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is. Sajnos sokszor választottam már tipikus bénát, vagy kis farkút, stb, de eddig mindenki kihasznált. Azt hittem, ők jobban megbecsülnek.
Kíváncsi voltam, másoknak mi a tapasztalata, talán én vagyok annyira béna, hogy még a bénáknak se kellek.
2012. okt. 7. 14:37
12/15 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy kis farkú, csak olyan, aki nem tudja használni. Szerintem. Egyébként mennyire volt kicsi? Ha nem vagyok túl indiszkrét.
13/15 anonim válasza:
érdekes randi lehet az, ahol a farokméret a téma...
14/15 A kérdező kommentje:
12 cm, csak az volt a gond h 1,5 perc volt a max amíg bírta... De még ő is megcsalt.
2012. okt. 7. 22:27
15/15 anonim válasza:
Értem, hát az tényleg elég kicsi. Főleg ha csóró nem is tudja használni.
Egyébként az én barátomnak sincs óriás farka. Mondjuk nem is szeretném. Nekem eddig a legnagyobb az 17cm volt. A mostaninak 14 cm, mondjuk az övé elég vastag. De ha használni sem tudja, akkor az gáz. Mondjuk ez úgyis a gyakorlatban derül ki. Én ebből a szempontból szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!