Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék népszerű az egyetemi gólyatábor után?
Figyelt kérdés
Azt szeretném hogy mire egyetemre menjek csomó embert ismerjek ott.
Egy nyílt barátságos lány vagyok, könnyen szerzek ismerősöket de nem tudom mégis hogy kéne gólyatáborban viselkednem. Arra tudom figyelni kell hogy ne keveredjek össze egy fiúval se (mármint nem szabad senkivel szexelni) mert arról fog mindenki csámcsogni hogy a csaj mekkora ri*banc. Akkor mégis hogy kedveltessem meg magam? Az ilyen bevállalós feladatokba érdemes részt vennem, ezzel jófejnek tűnök vagy azzal csak lejáratom magam?
azért ne legyél nagyon bevállalós,mert az sem jó,találd meg a középutat
2012. ápr. 29. 20:27
2/27 anonim válasza:
Vegyél részt a bevállalós feladatokban, azzal népszerűsíted magad, de tudd, hogy hol a határ! Ne legyél se rib@nc, sem pedig visszahúzódó, mert úgy nem fogsz barátokat találni, és csak csesztetni fognak, mert nem oldódsz fel (szerintük).
Sok sikert a beilleszkedéshez. :)
17/F
2012. ápr. 29. 20:27
3/27 A kérdező kommentje:
Mert ha meg valaki mindenre nemet mond olyan unalmasnak tűnik nem? Elég jól bírom az alkoholt, ez nem árt egy táborban nem? :D És soha nem kerülök olyan állapotba hogy olyat tegyek amit amúgy józanon nem tennék.
2012. ápr. 29. 20:28
4/27 anonim válasza:
Nézz ki jól..
5/27 anonim válasza:
pf, jo gáz vagy, hogy azon kell paráznod, hogy nehogy sexelj valakivel...más meg azon küszködik, hogy valakivel összejöjjön egy kis ungabunga...van egy olyan sejtésem, hogy te leszel a tipikus pedálcsaj, aki majd nyalizik (szó szerint is) felsőbb éveseknél, doktoranduszoknál, tanulmányi segitségért, etc. Stréber doktoranduszt felszedsz barátnak, lehet, még sose volt csajjal, jársz vele, dugás sose, tanulmányi segitség meg a maxon. TRÚ SZTORI :D
6/27 A kérdező kommentje:
Még szűz is vagyok szóval pluszban nem szeretnék senkivel sem összekeveredni. Ilyen szempontból kicsit tartok az egyetemtől, félek hogy belehabarodok valami link alakba aki miután megfektet lelécel... :S
2012. ápr. 29. 20:29
7/27 anonim válasza:
RIBANC
2012. ápr. 29. 20:29
8/27 anonim válasza:
szerintem az a lényeg, hogy legyél beszédes, mesélj sokat, de az persze ne csak üres fecsegés legyen. Nem muszáj minden feladatban bennelenned, mert az túl felvágósnak tűnhet. Nevess sokat, legyen jó a kisugárzásod, legyen stílusod. De ha eleve nyílt vagy, akkor ez menni fog. :))
2012. ápr. 29. 20:30
9/27 anonim válasza:
Megfektetlek, lelécelek, és nem kell paráznod hogy más fog lelépni
2012. ápr. 29. 20:30
10/27 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretnék gólyatáborba menni hogy végigmenjenek rajtam a felsőbb évesek. Biztosíthatlak lenne rá jelentkező de kicsit többre tartom magam minthogy ilyenbe belemenjek. És a stréber doktoranduszok nem az eseteim. Én a szociális élettel rendelkező laza vicces srácokat szeretem... Ilyen baráti társaságot is szeretnék kifogni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!