Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnék népszerű az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék népszerű az egyetemi gólyatábor után?

Figyelt kérdés

Azt szeretném hogy mire egyetemre menjek csomó embert ismerjek ott.

Egy nyílt barátságos lány vagyok, könnyen szerzek ismerősöket de nem tudom mégis hogy kéne gólyatáborban viselkednem. Arra tudom figyelni kell hogy ne keveredjek össze egy fiúval se (mármint nem szabad senkivel szexelni) mert arról fog mindenki csámcsogni hogy a csaj mekkora ri*banc. Akkor mégis hogy kedveltessem meg magam? Az ilyen bevállalós feladatokba érdemes részt vennem, ezzel jófejnek tűnök vagy azzal csak lejáratom magam?

2012. ápr. 29. 20:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hát jobb lesz, ha hozzászoksz az ilyesfajta arroganciához, mert ez még csak lepkefing ahhoz, amit Corvinuson kapni fogsz. Nem az ismerőseidtől, hanem csak simán a szaktársaidtól, meg a többi COrvinusostól.
2012. ápr. 29. 21:16
 22/27 A kérdező kommentje:

Egy megkeseredett buta arrogáns anyámasszonykatonája vagy te komolyan mondom :)

Vannak neked barátaid? Ilyen kedves személyiséggel nem hiszem hogy túl sok és nem az embereket hibáztatom ezért...

Tanulhatnál egy kis pozitív világlátást és optimizmust. :)

2012. ápr. 29. 21:18
 23/27 anonim ***** válasza:
29%
A Corvinus közel sem MO. legjobb egyeteme, de még a 2. helyre sem sorolható..
2012. ápr. 29. 22:32
 24/27 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha könnyen szerzel ismerősöket, a gólyatábor sem lesz gond. Ha meg akarod kedveltetni magad, ne akard mindenáron megkedveltetni magad, már ha érted ezt a paradoxont: rögtön "célponttá" válsz és rád sütik a viszketeg liba címet. A jófej és közvetlen emberek nem erőlködnek, hogy azok legyenek, különben nem lennének azok. :D Szóval nyugi. Bulizz és érezd jól magad. A bevállalós feladatokban érdemes benne lenni, de csak annyira vegyél részt, amennyire nem zavar. Nálunk volt olyan feladat, hogy félmeztelenre "kellett" vetkőzni (volt persze körítés, de a lényeg ez volt, és nyilván senki nem kényszerített semmire senkit). Nem egy csajszi táncolt félpucéran a zsűri előtt az asztalon... (Ajh, régi szép idők. :D) Mégse sugdosnak össze a hátuk mögött.

Az sem para, ha mással kavarsz (akkor se, ha főgólya :)), elvégre fiatal vagy, csak arra vigyázz, hogy ne minden este mással. Így is r*bancnak címezhetnek, de csak irigyek lesznek.

26/F (egykori főgólya...)

2012. ápr. 29. 23:16
 25/27 anonim ***** válasza:

Melyik egyetem milyen karára mész?

Én voltam főgólya jópár gólyatáborban.

Összességében én azokat a kisgólyákat szerettem, akik aktívan részt vettek a feladatokban. A szexről senki nem tud kb, és senkit nem is érdekel, azt csinálsz, amit akarsz, és eléggé sokan szexelnek a GT-ben... Összességében ami ott történik, az ott is marad...

2012. ápr. 30. 08:43
 26/27 A kérdező kommentje:

Corvinus Nemzetközi kapcsolatok, Média Kommunikáció, Nemzetközi gazdálkodás

Közszolgálati Igazgatásszervezés

ELTE Nemzetközi kapcsolatok, Jog, Töri

Ezeket jelöltem valahova csak felvesznek :( Olyan bizonytalan minden... Nevetséges hogy nekem kell félnem 460-as pontokkal :/

2012. ápr. 30. 11:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Hát pl így:D:) ha érted mire célzok

píísz

2012. júl. 22. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!