Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék népszerű az egyetemi gólyatábor után?
Azt szeretném hogy mire egyetemre menjek csomó embert ismerjek ott.
Egy nyílt barátságos lány vagyok, könnyen szerzek ismerősöket de nem tudom mégis hogy kéne gólyatáborban viselkednem. Arra tudom figyelni kell hogy ne keveredjek össze egy fiúval se (mármint nem szabad senkivel szexelni) mert arról fog mindenki csámcsogni hogy a csaj mekkora ri*banc. Akkor mégis hogy kedveltessem meg magam? Az ilyen bevállalós feladatokba érdemes részt vennem, ezzel jófejnek tűnök vagy azzal csak lejáratom magam?
Egyetemre tanulni járnak az emberek, nem ismerkedni.
Arra ott vannak a szórakozóhelyek.
Szerintem egyidősek lehetünk, mert én is érettségizek idén :)
Nem vagyok ezzel egyedül, hogy gáz ha valaki már túl bevállalós, ez szerintem alapvető tény. Ismerek is ilyen lányt, aki táborban bepróbálkozott szó szerint mindenkinél, hogy egyszer csak jackpotja legyen. (egy lúzerrel előbb-utóbb úgy is össze jön) Szóval azért ne hagyd, hogy egy idegen az első alkalommal felszedjen.
Amúgy ne parázz rajta, az egész egy nagy alkoholizálás lesz, mint mindig. Arra ügyelj, hogy ne feküdj ki mindjárt úgy, hogy egész éjjel hánysz, mert szarul fogod érezni magad utána. Pletykamércéje magasan van, és azt gondolhatják, kezdő vagy. És hogy mennyire vagy bevállalós az továbbra is relatív. Először szűrd ki az idiótábbakat, meg akik csak a nyálukat verik és pihentesd a kétértelmű megjegyzéseidet az ő számukra. Én bírom az olyan lányokat, akik nem kapják fel a vizet, ha incselkednek velük(barátságosan), amúgy meg maradj magabiztos, nézz az emberek szemébe, és egy tipp, hogy ne szorítsd hátra a hajad, hanem legyen bontva. (az összes népszerű lányismerősömnek ilyen, a csendes, visszahúzódóbbak meg mindig hátrafogják valami megmagyarázatlan indokból - csak ezért írtam:) )
Te is olyan csaj vagy, akit le se szartak középiskolában, és most hogy egyetemre mész, új emberek, meg minden, elhatározod, hogy innentől megváltozol? Klasszikus történet, sok ilyet láttam már.
2 eset szokott előfordulni, vagy elkurvul a csaj, vagy pedig ugyanolyan nyomorék marad, amilyen középiskolában volt. Ahogy nem lehet egyik napról a másikra csak úgy személyiséget formálni, úgy attól, hogy te elmész gólyatáborba, és elkezdesz egyetemre járni, nem fog hirtelenjében megváltozni a személyiséged.
Ha eddig is népszerű voltál, akkor viszont nem tennéd fel ezt a kérdést, és nem görcsölnél, hogy népszerű legyél. Hiszen minek? Így is ismernek már elegen, vagy nem? De azt hiszem nem ez a verzió áll fenn.
Egyébként a Corvinust illetően tök mindegy milyen vagy, ha nem vagy rohadt nagy sznob, vagy nem leszel rohadt nagy sznob propellersebességgel, akkor le fognak nézni. Az ELTE-re ez csak részben igaz, attól függ, melyik karról beszélünk. A Közszolgálatiról meg még nem lehet tudni sokat.
Utolsó úgy látszik te aztán mindenkit ismersz minden egyetemről xD Én aki Corvinuszosokkal találkoztam minde nagyon kedvesek és barátságosak voltak ezért szeretnék oda menni elsősorban. :)
Nem, nincs bajom a népszerűséggel és nem a "most majd megváltozom" elven akarok egyetemre menni mert nincs min változtatnom. A kérdésem konkrétan a gólyatáborra irányult, hogy hogyan illik ott viselkedni hogy az embert ne nézzék hülyének meg ribancnak, de túl visszahúzódó kis szürke kisegérnek se tűnjön.
"minde nagyon kedvesek és barátságosak voltak ezért szeretnék oda menni elsősorban."
Értem, tehát az már nem is számít, hogy mit tanulsz, hogy hasznos-e, vagy nem, vagy akármire is jó lesz-e később......az a lényeg, hogy a hangulat jó, értem.
Na ide figyelj utolsó. Fogd vissza magad mert rohadtul nem tudsz rólam semmit.
K*urvára szívesen mennék oda ahova ÉN akarok és csinálni amit már kis szaros korom óta szeretnék, Tv-s szerkesztéssel foglalkozni műsort vezetni. De ez nagyon ne ilyen egyszerű mert a kicseszett kormány b*aszik azt a 75 embert támogatni aki ezzel akar foglalkozni és nincs ki*cseszett 400 000 forintom félévente hogy azt tanuljak amit akarok.
Így kénytelen vagyok beérni Magyarország két legjobb Egyetemével a Corvinussal meg az ELTE-vel és ott valami ehhez hasonló szakmát választani. Kommunikációt vagy Nemzetközi kapcsolatokat. Mivel a Corvinuson jobb a társaság oda szeretnék menni, mi a fa*sz bajod van csalánra hugyoztál?
Az ilyen arrogáns majmoktól a falra mászok. Beszélsz a semmibe miközben semmit sem tudsz rólam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!