Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan, mintha járnánk? Fontos!
Kisgyerekkorom óta van egy fiú barátom,akivel elég közeli a kapcsolatom...Szóval néha kicsit túl megyünk a barátság határain,de csak ha kettesben vagyunk.Ezen kívül eljárunk kettesben moziba,étterembe,cukrászdába és minden nap találkozunk,néha nála töltöm az éjszakát.Mindenki azt hiszi,hogy járunk,amiért sok időt együtt töltünk és a legjobb barátnőm megtudta,hogy néha miket csinálunk a sráccal és szerinte ez olyan,mintha már tényleg járnánk.
Tény,hogy szeretem a fiút,mert nagyon helyes és imádok vele lenni,de szerintem ő csak azért csinálja ezt,mert mondta,hogy egy nyarat barátnő nélkül akar eltölteni(elég népszerű meg jól is néz ki,szóval sok barátnője volt már).Vagyis gondolom,hogy ezért...De nekem ő akkor is fontos,ő az első olyan fiú,akit közel engedtem magamhoz.
De ez a szitu tényleg olyan?
Igen, olyan mintha járnátok. De úgy is tűnik, hogy ezt csak Te látod így.
beszélned kéne erről a sráccal.
Igen,egy ágyban alszunk,mert franciaágy van a szobájában,csak nem kérhetem meg,hogy ő aludjon a földön...Meg jó érzés,hogy ott van mellettem egész éjszaka.
Néha úgy érzem,hogy ő is többet akar,mert ő találja ki ezeket a közös programokat és van,hogy olyan megmagyarázhatatlanul fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!