Anyák! A lányotok 17. szülinapján megengednétek, hogy a barátja ottaludjon vele, ha két hónapja járnak?
Illetve ha nem, miért nem? Én vagyok a lány, a barátom is 17 éves, két hónapja járunk, és ha buliban voltunk aludtunk már együtt párszor.
Ez nekem fontos lenne, mert az előző szülinapom nagyon rosszul telt...
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen meg engedném.
-1 év és a saját útad járhatod anyudnak ezt fel kell fognia,
ez az élet rendje nem marad senki öröké anyuci meg apuci kezébe szerintem elég *nagy* vagy már.
- már aludtatok együtt akkor pont most mért ne
- szerintem mindenki tudja egy 17 éves lány mit csinál nem azt mondom éjjel mert ahogy írták elöttem a sex nem minden esetben pont éjjel zajlik.
Sok sikert kivánok, korai a kapcsolat az tény, de nem vagy kislány ha csalodsz a te dolgod nem anyudé. Abból meg majd tanulsz. :) Boldog szülinapott neked.
16/L
Itt most komolyan, sok ember úgy ír mintha Ő maga nem is lett volna fiatal...
Én is együtt szoktam aludni a barátommal pedig csak 3 hónapja ismerjük egymást és csak 1 hónapja járunk. Természetesen szűz vagyok még és egy jó darabig nem is tervezem, hogy lefeküdjek a barátommal, aki hozzáteszem az ELSŐ nekem minden szempontból. Nem állítom ,hogy nem történt köztünk semmi de leginkább csak ölelkezve elalszunk együtt és ennyi. Azt hiszem ettől nem dől össze a világ... ahogy a kérdezőnek sincs egy nagy kívánsága, főleg ha már többször is együtt aludt a barátjával.
Én megengedném. Szerintem egy 17 éves, majdnem nagykorú lány, már elég érett ehhez.
18/L
Én megengedném. Hogy miért?
Egyrészt, azt Írod, jó a viszonyotok anyukáddal, nyilván tudja, hogy nem feküdtetek még le.
Namost ebből következik, hogy le fogtok:). És akkor inkább úgy, hogy "tudjak" róla, "közel" legyek ha bármi gond adódna(természetesen nem technikailag). Arra gondolok, hogy friss az ismeretség,a ha netán erőszakosabb lenne a fiú, akit nem ismerek(mint anya) és nem bízom még benne, akkor tudjam, hogy rögtön van hova segítségért fordulnia a lányomnak.
Nem, mert 2 hónap még kevés idő, ha azt mondod is mindent tudsz róla. Mindig lehet többet tudni egy egész életen át, így a 2 hónap elhalványul emellett.
A korodra való tekintettel én belemennék , ha minimum egy fél éve együtt lennétek,illetve függne a viszonyunktól is. Csak ha kellőképpen meglenne a köztünk lévő bizalom.
Nem engedném meg, sőt az előző együtt alvásokat sem engedtem volna meg. Valamint 16 évesen még bulizni sem engedtelek volna el. Az együtt alvást nem csak a korod miatt, hanem amiatt a 2 hónap miatt sem.
Mielőtt még bárki mást hinne 19 éves vagyok elmúltam 17 mikor az első és jelenlegi párommal az 1. évfordulónkon együtt aludtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!