Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák! A lányotok 17. szülinap...

Anyák! A lányotok 17. szülinapján megengednétek, hogy a barátja ottaludjon vele, ha két hónapja járnak?

Figyelt kérdés

Illetve ha nem, miért nem? Én vagyok a lány, a barátom is 17 éves, két hónapja járunk, és ha buliban voltunk aludtunk már együtt párszor.

Ez nekem fontos lenne, mert az előző szülinapom nagyon rosszul telt...

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. jan. 14. 09:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak Nagyon Boldog Szülinapot szeretnék kívánni Neked!
2013. jan. 14. 11:35
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem vele le eddig, és még egy-két hónapig nem is fogok. Csináltunk már néhány dolgot egymással, de ennyi. És anyukám tudta hogy ha buliba megyek, akkor ő is ott lesz és együtt fogunk aludni. Meg tudom anyukámmal beszélni a szexszel kapcsolatos dolgokat.
2013. jan. 14. 12:31
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

Igen meg engedném.

-1 év és a saját útad járhatod anyudnak ezt fel kell fognia,

ez az élet rendje nem marad senki öröké anyuci meg apuci kezébe szerintem elég *nagy* vagy már.

- már aludtatok együtt akkor pont most mért ne

- szerintem mindenki tudja egy 17 éves lány mit csinál nem azt mondom éjjel mert ahogy írták elöttem a sex nem minden esetben pont éjjel zajlik.

Sok sikert kivánok, korai a kapcsolat az tény, de nem vagy kislány ha csalodsz a te dolgod nem anyudé. Abból meg majd tanulsz. :) Boldog szülinapott neked.

16/L

2013. jan. 14. 12:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem szívesen... szintén a 2 hónapos ismeretség miatt. Várjatok még egy kicsit a dologgal, aztán ha belevágtok, akkor csakis felelősségteljesen. Tudom miről beszélek :D
2013. jan. 14. 17:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném meg, egy tininek még nem kell, hogy két hónap alatt fiúk forduljanak már meg az ágyában... Ismerjétek meg egymást rendesen, nem kell felnőttesdit játszani még.
2013. jan. 14. 21:14
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

Itt most komolyan, sok ember úgy ír mintha Ő maga nem is lett volna fiatal...

Én is együtt szoktam aludni a barátommal pedig csak 3 hónapja ismerjük egymást és csak 1 hónapja járunk. Természetesen szűz vagyok még és egy jó darabig nem is tervezem, hogy lefeküdjek a barátommal, aki hozzáteszem az ELSŐ nekem minden szempontból. Nem állítom ,hogy nem történt köztünk semmi de leginkább csak ölelkezve elalszunk együtt és ennyi. Azt hiszem ettől nem dől össze a világ... ahogy a kérdezőnek sincs egy nagy kívánsága, főleg ha már többször is együtt aludt a barátjával.

Én megengedném. Szerintem egy 17 éves, majdnem nagykorú lány, már elég érett ehhez.

18/L

2013. jan. 14. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Én megengedném. Hogy miért?

Egyrészt, azt Írod, jó a viszonyotok anyukáddal, nyilván tudja, hogy nem feküdtetek még le.

Namost ebből következik, hogy le fogtok:). És akkor inkább úgy, hogy "tudjak" róla, "közel" legyek ha bármi gond adódna(természetesen nem technikailag). Arra gondolok, hogy friss az ismeretség,a ha netán erőszakosabb lenne a fiú, akit nem ismerek(mint anya) és nem bízom még benne, akkor tudjam, hogy rögtön van hova segítségért fordulnia a lányomnak.

2013. jan. 15. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen megengedném, ha már úgyis elengedem bulizni és hajnalba jön haza, akkor tudom már szokott szexelni is. Gumi legyen nálad.
2013. jan. 15. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem, mert 2 hónap még kevés idő, ha azt mondod is mindent tudsz róla. Mindig lehet többet tudni egy egész életen át, így a 2 hónap elhalványul emellett.

A korodra való tekintettel én belemennék , ha minimum egy fél éve együtt lennétek,illetve függne a viszonyunktól is. Csak ha kellőképpen meglenne a köztünk lévő bizalom.

2013. jan. 15. 21:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem engedném meg, sőt az előző együtt alvásokat sem engedtem volna meg. Valamint 16 évesen még bulizni sem engedtelek volna el. Az együtt alvást nem csak a korod miatt, hanem amiatt a 2 hónap miatt sem.

Mielőtt még bárki mást hinne 19 éves vagyok elmúltam 17 mikor az első és jelenlegi párommal az 1. évfordulónkon együtt aludtunk.

2013. jan. 15. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!