Szülők, ti megengednétek, hogy a gyermeketek fehérjeport vegyen?
Értem. Legalább nem azt látom, hogy összekeverik a kox-al. :) A fehérjepor mint a a neve is elárulja javarész fehérjébôl vagy másnéven proteinbôl áll. Tartalmaz még egy kevés vitamint és szénhidrátot. Ezek a porok táplálékkiegészítôk. Vagyis kiegészítik az étrendünket. A sportban nagyon fontos az étkezés így a testépítèsben is. Nehéz bevinni azt a mennyiségû tápanyagot szilárd kajából, amelyre szükségünk van, sôtt költségesebb is egy kicsivel. Ja és ez nem szintetikus.
Ebben az esetben engednétek? A pénzét erre ill kevés + kajára költené cigi és alkohol helyett. És persze így rendszeresen mozogna is. Támogatnátok?
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy támogatnád őt, csak nem elég önbizalmad.
"A pénzét erre ill kevés + kajára költené cigi és alkohol helyett. És persze így rendszeresen mozogna is. Támogatnátok?"
Hát ha eddig vol alkohol meg cigi is akkor továbbra is lesz. Tudod ezek csak amolyan ígéretek...
Nekem meg eléggé úgy tűnik, hogy a gyerek kérdezi.
Nem azt a mennyiségű tápanyagot nehéz étkezéssel bevinni, amire szükséged van, hanem azt a mennyiséget lehetetlen, amivel a természetesnél nagyobb izomzatot lehet építeni.
Várd meg, amíg 18 éves leszel, azután azt csinálsz a testeddel és a pénzeddel, amit akarsz, aszerint az értékrend szerint, amit a szüleid átadtak neked.
Én megpróbálnám lebeszélni erről a gyerekemet, akkor is, ha már elmúlt 18 éves. Aki csak azért akar ilyeneket enni, hogy felpumpálja vele az izmait, annak inkább az agyát kéne előbb edzenie. Aki rendesen eljár edzeni, és jól csinálja, annak ezek nélkül is lesz izomzata. Egyik osztálytársam is evett ilyeneket, 1 hónap alatt nagyon szép karizmai lettek, ezt aláírom. De amikor egy húzódás miatt nem mehetett kondiba 2 hétig, leeresztett a karja mint a kiszúrt lufi. Akkor inkább már legyen valaki szálkásan izmos, mint ez a lufikar effektus.
Ha viszont az lenne az álma hogy ő legyen a következő Schwarcenegger, akkor vegyen, mert ahhoz meg az kell. Bár őt is meg lehet nézni, 50 évesen hogy néz ki póló nélkül...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!