Egy ilyen pipáról lenne szó. Nem füveznék vele, nem vagyok olyan. Max. havonta összeülni haverokkal és szívni egy kicsit, szüleim tudják, hogy már próbáltam.
Nem. A vízpára letüdőzése se akkora "buli" egy fejlődő szervezetnek. Én nem engedném. Keress valami sportot, és éld ki magad abban!
2013. jan. 1. 22:32
2/23 anonim válasza:
nem
2013. jan. 1. 22:33
3/23 A kérdező kommentje:
8éve komolyan rajzolok/festek, szóval elveszi elég időmet ez, meg a tanulás és szórakozni is szeretnék, csak rossz érzés, hogy mindig más dohányát fogyasztjuk.
2013. jan. 1. 22:33
4/23 anonim válasza:
Hát igen, tényleg rémesen lefoglalhat egy 15 éves lányt a festés, rajzolás, tanulás, muszáj kiadni a gőzt, más dohányát fogyasztani, szívni, és saját pipát venni... ez amolyan tipikus 15 évesnek való elfoglaltság... és a szomorú, hogy szerinted ez normális dolog.
2013. jan. 1. 22:41
5/23 anonim válasza:
Szerintem nem a vizipipától jó a szórakozás. Nem érdemes ezzel károsítani a tüdődet, épp elég ha másét szívod, az is még unhigénikus is... szerintem inkább igyatok egy-egy sört (nem többet!!) mint ezt... vagy inkább egy süteményt...
2013. jan. 1. 22:53
6/23 A kérdező kommentje:
Legjobb barátnőm a szüleivel szokott hetente vízipipázni...
És igen, eléggé elfoglalttá tesz, hogy naponta 7órát bent vagyok iskolában, fél óra mire a városomba érek, ott még 10 perc a műteremig, ahol fél 7-ig szoktam maradni, utána még nekiállok tanulni...
2013. jan. 1. 23:01
7/23 anonim válasza:
Szülőként, saját gyerekemnek nem nagyon engedném.
2013. jan. 1. 23:08
8/23 anonim válasza:
Nem engedném meg, mert ez is a dohányzás egyik fajtája.
2013. jan. 1. 23:35
9/23 anonim válasza:
Kaviccsal (Az ilyen dohánymentes cucc, de az is tök királyul fültöl, és jó íze van) simán összeülhettek szerintem, és róbálhattok karikát fújni meg ilyenek. Az még nem is káros.
2013. jan. 2. 00:59
10/23 anonim válasza:
Bár én még csak 15 vagyok, anyum nekem kiakadna ha ezt kérném :DDD Apum biztos megengedné, de a szüleim együtt vannak, szóval ez nekem kivitelezhetetlen :D
Én szerintem megengedném (majd), ha a 15 éves lányom vizipipát szeretne, modern anyuka akarok lenni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.