Ti megengednétek, hogy a 15 éves lányotok vízipipát vegyen?
Egy ilyen pipáról lenne szó. Nem füveznék vele, nem vagyok olyan. Max. havonta összeülni haverokkal és szívni egy kicsit, szüleim tudják, hogy már próbáltam.
15L
Igazad van, béna példa. Gyereknek az alkohol is káros. 1 pohár is. 15 évesen meg pláne az lenne. Zacher meg nem azt mondta, hogy "jót tesz, csináld csak", ebben is biztos vagyok. Tanított engem egyetemen. Aranyos pasi, de annyira nem hülye, hogy bátorítsa a 15 éveseket a vizipipára. Max. azt mondta, hogy egy fokkal kevésbé káros, mint a cigi. De ennyiből a cigi egy fokkal jobb, mint a drogok. Ettől még jó nem lesz.
Nem engedném meg. Biztos elfáradsz egész héten, de találj más módot a fáradtság levezetésére. Mondjuk menj el futni!
NEM! Egy 15-éves fiatalban nagyon könnyen rögzül bármilyen káros szokás, ezért nem szabad káros dolgokkal próbálkozni, kísérletezgetni.
Szerelj abba pipába egy led-izzót alulról és pompás hangulatvilágítást csinálhatsz belőle,arra megfelel,NEM SZÍVNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!