Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek?

Szülők! Ti megengednétek?

Figyelt kérdés
a 16 éves lányotoknak hogy kivágott felsőkben/ erős sminkben / körömlakk járjon iskolába
2012. dec. 16. 14:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Igen,miért ne?Szerintem 16 évesen sokan járnak így és ekkora korban már a lányodnak kell eldöntenie, hogy mit vesz fel
2012. dec. 16. 14:45
 2/25 anonim ***** válasza:
22%
Mi a jó anyám kínjából telik rá neki? Nekem anno ennyi idősen nem tellett szinte semmire, pedig nagyon beosztottam a nyáron keresett pénzt, és nem is sminkeltem magam, nem is öltözködtem így, mondjuk én a bicómra költöttem többet, mert azzal jártam iskolába. Nem értem, honnan szedi ilyenekre a pénzt.
2012. dec. 16. 14:54
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
16 éves lány vagyok, és általában piros rúzst hazsnálok, fekete szemceruzát és púdert. Ruháim nagyrésze fekete nőies darabok. Imádok rövid szoknyákat hordani, szép vastag harisnyákkal. Általában a körmöm feketére vagy bordóra van festve. Azt nemtudom, hogy mennyire kivágott felsőkre gondolsz... sóval igen, anyumék engedik a sminket és a körömlakkot.
2012. dec. 16. 14:57
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
14:57 vagyok: van piercingem az orromban és midnegyik fülemben több lyuk, mellé feketére van festve a hajam. (szerintem ezek durvábbak mint mondjuk a körömlakk ami teljesen általános ebben a korosztályban)
2012. dec. 16. 14:58
 5/25 anonim ***** válasza:
14%

Én most vagyok 16 éves most nem mondanám hogy miket hordók.

De 15 éves korom óta festem a hajam "színezem"

4 hetente járok körmöshöz nem körömlakkozni.

Mondjuk én ritkán sminkeltem magam erősen mivel én inkább a szempillámat csinálom óriásira, túst vékonyan, sima csillogos szemhéj púder, világos rózsaszin rúzs.

Inkább leggings be járok ahoz a hosszított kivágot és denevér ujjú polókat szeretem :) Egy kis tetkom van, a piercingem meg godolkodom de nekem ilyenbe anyu nem szól bele máááár.

2012. dec. 16. 15:08
 6/25 anonim ***** válasza:
63%
Agyatlan ribi vagy és úgy is öltözöl. Csak gratulálni tudok Timike.
2012. dec. 16. 16:36
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

Mért lennék ribanc ? Nekem soha nem volt kinn semmim.

Attól hogy valaki minimálisan ápolja magát attól nem ribanc.

Szerintem. Bocs ha te nem ápolod magad nem az én gondom.

Nem is értem mire írtad ezt na mind egy.

2012. dec. 16. 16:53
 8/25 anonim ***** válasza:
23%

Nem a kérdezőhöz szóltam hanem hozzád. És szerintem nem az az ápoltság, hogy kilós sminket kenek a fejemre.

Ja és érdekelne, hogy a fene csinos fene ápolt műkörmöddel hogyan teszed tisztába a kölyködet.

2012. dec. 16. 17:04
 9/25 anonim ***** válasza:
55%
De persze. Te már összeba.sztál egy gyereket, neked már mindent szabad. Az meg h ennyi idősen tetkód is van, külön vicc. Megértem, hogy anyukád miért vette le rólad a kezét. Azért, mert nem hallgatsz senkire, csak kitalálsz vmit, és akkor is megcsinálod.
2012. dec. 16. 17:06
 10/25 anonim ***** válasza:
34%
Köszi a sok üresfejűnek, hogy lepontozott azért, mert nem értem, honnan van mindenre pénze. Inkább választ adtatok volna, habár sokat várok... ahhoz értelmi szint is kéne.
2012. dec. 16. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!