Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek?

Szülők! Ti megengednétek?

Figyelt kérdés
a 16 éves lányotoknak hogy kivágott felsőkben/ erős sminkben / körömlakk járjon iskolába
2012. dec. 16. 14:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem kennek magamra egy kiló sminket. Talán nem tudod mi az a vékony meg kevés ? Magyarul : Natur.

Attól hogy el megyek egy kis francia mükörmöt csináltatni, hogy ne rágjam a körmöm a sok idegtől attól nem hiszem hogy ribanc lennék. Esetleg ismered az 1-es 2-es Francia mükörmöt ?!

2012. dec. 16. 17:09
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Hát már megbocsáss, de nekem nem lenne pofám a kölykömet is eltartatni az anyámmal, és még körmöshöz meg tetkóshoz rohangálni. Főleg h írtad már kérdésnél, hogy így is nehezen jöttök ki anyagilag. Talán nem kéne szórni a pénzt, és akkor lenne elég. És nem azért vagy ribi ahogy öltözöl, hanem mert 16 évesen annyi eszed van mint egy marék molylepkének.
2012. dec. 16. 17:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyuval élek de nem baj. Nem vette rólam le a kezét "sajnos". De ez lényegtelen mert bele haltál volna azokba amiket én át éltem.
2012. dec. 16. 17:23
 14/25 anonim ***** válasza:
Mért tartanám el az anyámmal ? É el akartam itthonról menni ő nem enged mivel védelem alá vagyok helyezve. Éppen kijövük anyit költök amennyi van de mindenből a legjobbat. És ? Nem kel több mert épp elég arra amirre kel.
2012. dec. 16. 17:25
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

Timike!

16 évesen anya vagy, és erre büszke... anyád nyakán élsz... műköröm, festett haj, tetoválás. és te vagy a minta anya? annyit vagy itt a gyakorin, hogy elképzelni nem tudom hogy gondoskodsz arról a szegény csöppségről.

2012. dec. 16. 17:35
 16/25 anonim ***** válasza:
65%

Látom a szövegértés se megy nem csak a helyesírás. Nem azt írtam, hogy tartsd el az anyádat, hanem hogy ha már a nyakára szültél egy gyereket felelőtlenül, akkor ne költsd el azt a kevéske pénzt is a saját szórakozásodra és kényelmedre, mert az olyan cukker mukker. (És itt a műkörömre, tetkóra ilyenekre gondolok mielőtt megint értetlenkedni kezdesz.)

Amúgy nem hiszem h "belehaltam" volna. Nem voltam 16 évesen agyatlan, és nem is lettem terhes. Erről ennyit.

2012. dec. 16. 17:35
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Látom hatalmas hiányaid vannak szóismeret téren. Úgy tűnik nem csak a védekezés hiányzik a szótáradból, de a spórolás is.
2012. dec. 16. 17:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Hosszú.. am meg a terheségemnek köszönhetek minden jót, mivel nem kel intézetbe lennem. Ha tudnád mirről van szó nem egésznap ezt löknéd te is. hosszú ez neked.
2012. dec. 16. 17:43
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
Úgy se tudod kimagyarázni magad. Az, hogy védekezés nélkül szexeltél, és teherbe estél, felelőtlenség. Az, hogy meg is tartottad, még jobban az. Ha büszke is vagy rá, és hangoztatod, az meg szimplán hülyeség. De úgy csinálsz mintha te lennél a legjobb anya a világon. Közben meg csak egy buta tinilányka vagy. Itt írogatsz, és riogatod szegény szülőket, hogy az összes tini ilyen buta mint te.
2012. dec. 16. 17:57
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Felfogás nektek sincs nem tudom aki teherbe akar esni azt mért védekezzen ?! :)
2012. dec. 16. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!