Szülők! Megengednétek a 12 éves gyerekeiteknek?
Kamasz vagyok,de már inkább megyek ki ebből a tinihisztis,gyerekes korszakból,ami kevésbé volt rám jellemző,és már néhány nevelési elvem is van,bár lehet,hogy némelyik hülyeségXDD Ezek között van,hogy a gyerek szórakozhat a korához méltóan,illően a normális keretek között.A normális kereteket értem,hogy egy 12 éves ne is álmodozzon diszkóról,de a suli utáni Bowlingozás vagy bármilyen sport,kikapcsolódás az oké.:)
Ha úgy van és városban élünk még el is vinném egypárszor akár mekizni a barátaival,vagy csak mennék értük.Szerintem nincs ezen a bowlingozáson olyasmi,amit ne lehetne megengedni.Főleg ha normális kölykökkel mész:D
Egyébként remélem,hogy a nevelési elveim közül ezt tudom majd tartani és nem szigorodokXDDD
17/L
mivel nem este lenne így simán de ha este lenne nem biztos hiába mennének érted a szüleid sötétbe sokkal nagyobb a veszélye h történhet veled vmi
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!