Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Megengednétek a 12...

Szülők! Megengednétek a 12 éves gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés
megbízható, kitűnő tanuló lány vagyok, és azt tervezem, hogy egyik nap el szeretnék menni a barátaimmal bowlingozni. a pálya úgy 50m-re van az iskolától, ezért suli után szeretnék elmenni velük. a költséget elosztanank, úgy 300Ft/fő lenne, mivel 8an lennénk. szülők csak a végén jönnének értünk, fiúk es lányok is lennének vegyesen. a barátaim nem vadállatok, tehát tudnának normálisan viselkedni. szülők, ti megengednétek ezt az egy órás kis szórakozást a 12 éves fiatoknak /lanyotoknak?

2012. szept. 14. 22:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kultúrált vagy Te és a barátaid. Jó volt ezt olvasni, örülök, hogy vannak még olyanok, akik normális kereteken belül is tudnak szórakozni, jól érezni magukat.

Kérlek, ne is változzatok meg, van már ígyis elég koraérett, elferdült gondolkodásmódú gyerek, akiknek a szórakozás a bulizást, ivást jelenti...

Én mindenképpen megengedném, ha a lányom lennél, én nagyon örülnék neki, ha ilyen programot szerveznél a barátaiddal, és természetesen elengednélek. :)

16/L

2012. szept. 15. 09:31
 12/23 A kérdező kommentje:
akkor ma feldobom az ötletet a szüleimnek, és ha engedik, akkor hétfőn elmondom a barátaimnak. köszönöm a válaszokat. voltam már hazibuliban is a barátokkal, de ott számháborúztunk és fogócskáztunk csak egész nap. :)
2012. szept. 15. 10:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
2012. szept. 15. 16:50
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

3.vagyok

Aki írta: miért csak pénteken??? hisz ez egyfajta sport is! Meg nem estig vannak csak egy órát....persze mindenkinek szíve joga eldönteni...csak érdekelne....

2012. szept. 15. 21:01
 15/23 A kérdező kommentje:
szerintem azért mert most 6.ban nagyon sok házit kapunk.
2012. szept. 15. 22:19
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
Pénteken persze, megengedném. :) Hétköznap akkor, ha készen van a házi és megtanult mindent másnapra.
2012. szept. 16. 11:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

igen megengedném...

és ha csak 50m-re van az iskolától onnan meg haza bír járni maga, szóval nem is lenne fontos értetek menni.

pénteken természetesen megengedném,mert nem este van így nyugodtan.

többször is

2012. szept. 16. 13:49
 18/23 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
78%
nem vagyok felnőtt de sztem tuti elengednének legalább is engem igen :) meg igazad van ,hogy 6.ba tényleg sok a házi (én is hatodikas vagyok ) 12/L
2012. szept. 16. 16:59
 19/23 A kérdező kommentje:
ja,és még egy kérdés: a pályára beengednek minket szülői felügyelet nélkül? mert pl ha valakinek a bowling golyó becsipné az ujját, akkor kire hárítanák a felelősséget?
2012. szept. 16. 22:15
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

simán mehetnétek :)

szerintem beengednek hisz "the money talks"

(ha 6.-ban sok a házi mit mondjanak a 10.-esek?!?!?)

de sok szerencsét

2012. okt. 7. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!